TikTok: Δοκιμές για videos διάρκειας 5 λεπτών

Σύμφωνα με πληροφορίες, το TikTok δοκιμάζει να επεκτείνει τη διάρκεια των video του σε πέντε λεπτά, προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα δημιουργίας περιεχομένου μεγαλύτερης έκτασης.

Τα νέα ήρθαν στο φως από ένα tweet του Matt Navarra, ο οποίος δημοσίευσε ένα screenshot από ανακοίνωση του TikTok με το ακόλουθο κείμενο:

Ανεβάστε video έως και 5 λεπτά από τη συσκευή σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του TikTok πριν δοκιμάσετε τη λειτουργία στην εφαρμογή σας ή στο tiktok.com.

Το TikTok άρχισε για πρώτη φορά να δοκιμάζει την τρίλεπτη διάρκεια των video τον Δεκέμβριο του 2020, προτού κυκλοφορήσει τη λειτουργία καθολικά τον Ιούλιο του 2021. Σύμφωνα με το 9to5Mac, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν τη δυνατότητα να ανεβάζουν video έως και 10 λεπτά, πράγμα που πιθανώς σημαίνει ότι το TikTok εξαντλεί κάθε πιθανότητα σχετικά με το μήκος των video στην πλατφόρμα.

Τα νέα για τα μεγαλύτερης διάρκειας videos στο TikTok έρχονται μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση πως δοκιμάζονται τα TikTok Stories που θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημοσιεύουν εφήμερο περιεχόμενο (εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading