TikTok: Ετοιμάζει και αυτό συνδρομές για τους creators/influencers

Ένας εκπρόσωπος του TikTok ανέφερε στο The Information ότι η πλατφόρμα ετοιμάζει να εφαρμόσει συνδρομές επί πληρωμή, επιτρέποντας στους creators να χρεώνουν τους ακόλουθους τους με μια συνδρομή για το περιεχόμενο τους.

Ωστόσο, δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των νέων συνδρομών, ούτε για τα κόστη. Γνωρίζουμε όμως ότι το TikTok προσφέρει ορισμένες νέες δυνατότητες για να εξασφαλίσει τη δημιουργία εσόδων στους δημιουργούς του. Οι fans έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα στους creators μέσω του προφίλ τους ή να αγοράσουν εικονικά δώρα και να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους TikTokers.

Η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Instagram ότι ξεκίνησε τις δοκιμές για συνδρομές σε influencers. Προς το παρόν, η λειτουργία συνδρομής στο Instagram είναι διαθέσιμη σε ελάχιστους influencers, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι θα διατεθεί στο ευρύτερο κοινό με την πάροδο του χρόνου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading