Το Baby Shark είναι το πρώτο video που ξεπερνά τα 10 δισ. views!

Σύμφωνα με το Billboard, το video του δημοφιλούς Baby Shark από την Pinkfog ξεπέρασε τις 10 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, ξεπερνώντας το ρεκόρ του τραγουδιού Despacito του Luis Fonsi το οποίο απαριθμεί 7,7 δισεκατομμύρια προβολές αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα.

Η Pinkfog δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση να περάσει το Baby Shark στο παρασκήνιο από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του. Ανά τα χρόνια, είδαμε πολλούς διάσημους όπως ο James Corden και η Bebe Rexha να προωθούν το απολαυστικό Baby Shark, ενώ η Nickelodeon κυκλοφόρησε την ομώνυμη σειρά κινουμένων σχεδίων Baby Shark που έκανε πρεμιέρα το 2021.

Μάλιστα, τα φώτα της δημοσιότητας πολύ πιθανό να μην φύγουν από το δημοφιλές τραγούδι, καθώς η Nickelodeon υποσχέθηκε επίσης και μια ταινία μεγάλου μήκους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading