Οι 10 πιο τρελές θήκες για iPhone!

Κάθε μέρα συναντάμε στο δρόμο διάφορες θήκες για iPhone, που ενώ κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν μας προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση. Για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε τις 10 πιο τρελές θήκες που υπόσχονται να μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα!

1. Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις πιο χαριτωμένες θήκες για iPhone που έχουμε δει. Διαθέτει αυτιά λαγού στα οποία μπορείτε να τυλίξετε τα ακουστικά σας και χνουδωτή ουρά για να στηρίζει το κινητό σας.  Η θήκη-λαγουδάκι διατίθεται σε 5 χρώματα (μαύρη, άσπρη, ροζ, φουξ και γκρι) και είναι συμβατή μόνο με iPhone 4. Το κατά πόσο, πάντως, είναι βολική είναι μια άλλη υπόθεση...

Rabbit Case  - $12.99

2. Την επόμενη φορά που θα πάτε στην παραλία, μαζί με τις σαγιονάρες σας μην ξεχάσετε και αυτές του κινητού σας. Εκτός από την καλοκαιρινή εμφάνιση, μπορείτε να στηρίζετε το iPhone στο χέρι σας όσο μιλάτε στο τηλέφωνο. Διατίθεται σε 7 χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, μαύρο και γκρι)

Slippers Plastic Case- $10

3. Μία θήκη που θα σας κάνει να αναπολήσετε τις μέρες που δεν αποχωριζόσασταν ούτε λεπτό το αγαπημένο σας Game Boy! Συμβατό με iPhone 3G, 3GS και 4.

Game Boy Case- £4.99

4. Αν για κάποιο λόγο θέλετε να κάνετε το όμορφο και λεπτοκαμωμένο σας κινητό χοντρό και άσχημο, μπορείτε να προμηθευτείτε τη θήκη Arkhipo. Τουλάχιστον δεν θα το πιάνει το μάτι...

Arkhippo Case- $24

5. Αν η συχνή χρήση του iPhone σας εξαντλεί σύντομα τα αποθέματα της μπαταρίας, δείτε την παρακάτω θήκη που προσφέρει ταυτόχρονα προστασία και φόρτιση στο κινητό σας. Το Mooncharger φορτίζει μέσω USB ή μέσω ηλιακής ενέργειας και αποθηκεύει την ενέργεια για τη στιγμή που θα εξαντληθεί η μπαταρία του iPhone σας. Με άλλα λόγια αποτελεί μια μπαταρία-ρεζέρβα κάθε φορά που τη χρειάζεσαι!

Mooncharger- €72.90

6.  Η θήκη Factron μετατρέπει το iPhone σας σε φωτογραφική μηχανή! Όχι μόνο κάνει  το iPhone σας ιδιαίτερο χάρη στις μεταλλικές επιφάνειες της, αλλά διαθέτει και μια γκάμα φακών τους οποίους μπορείτε να αλλάζετε για να τραβάτε τις φωτογραφίες σας με την κάμερα του iPhone. Οι φακοί που υπάρχουν περιλαμβάνουν φακό fish eye, ευρυγώνιο ακόμα και ζοομ με τιμές από 15 μέχρι και 55 δολάρια. Συμβατή με iPhone 3G, 3GS και 4.

Factron Case- $200

7. Αν είστε από αυτούς που τους αρέσουν οι μπύρες σίγουρα θα λατρέψετε τη συγκεκριμένη θήκη. Πρόκειται για το iBottle Opener, μια θήκη-ανοιχτήρι για το iPhone που υπόσχεται να σας μετατρέψει στην ψυχή του πάρτι!

iBottle Opener- $13.95

8. Μία ρετρό θήκη που θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε τις παλιές γνώριμες κασέτες προστατεύοντας παράλληλα το iPhone μας.

Tape Case - €9,70

9. Μια ακόμα θήκη χωρίς ουσιαστικό λόγο ύπαρξης που μετατρέπει το iPhone σας σε μαυροπίνακα. Μπορείτε να φανταστείτε, βέβαια, τι θα γίνει μόλις βάλετε το κινητό στην τσέπη σας...

iBlackboard Case

10. Μεταμορφώστε το iPhone σας σε ένα παμπάλαιο κινητό Motorola που ακόμα και κλέφτης θα σνόμπαρε...

Anti-theft Phone Disguise

Loading