Torment: Tides of Numenera, το νέο μεγάλο RPG της InXile "τσακίζει" το Kickstarter μέσα σε λίγες ώρες! [Video]

Η InXile έχει βρει τη χαρά της με το Kickstarter, αφού μετά την εκπληκτική χρηματοδότηση που έλαβε για το Wasteland 2 (ένα από τα πρώτα crowd funded games), επιστρέφει ακόμα πιο δριμύτερη με το Torment: Tides of Numenera, το οποίο ξεπέρασε τον στόχο των $900.000 μέσα σε μόλις 6 ώρες (ήδη έχει φτάσει το $1.600.000 και απομένουν 29 ημέρες)!

Torment: Tides of Numenera

Βέβαια, για τους παλιούς gamers δεν ήταν δύσκολο να πειστούν να δώσουν τον οβολό τους, αφού με το πρώτο άκουσμα του τίτλου το μυαλό όλων πήγε στο Planescape: Torment, ένα από τα κορυφαία single-player RPGs όλων των εποχών που κυκλοφόρησε το 1999 και μπορείτε να το παίξετε σε σημερινής τεχνολογίας Windows PC (XP, Vista, 7, 8).

Planescape: Torment

Για να επιστρέψουμε στο Torment: Tides of Numenera, πρέπει να σημειώσουμε ότι με τη δημιουργία του θα ασχοληθούν αρκετοί από την ομάδα που έφτιαξε το Planescape: Torment, αλλά τονίζεται ότι δεν θα αποτελέσει sequel του προηγούμενου παιχνιδιού και μάλιστα δε θα βασίζεται καν στους κανόνες Dungeons & Dragons. Επομένως, μιλάμε για ολοκαίνουργια ιστορία, με νέους ήρωες και διαφορετικό gameplay.

Torment: Tides of Numenera 1

Βρισκόμαστε κάπου στο μέλλον, με αμέτρητους πολιτισμούς να έχουν ανθίσει και καταστραφεί μέσα στα δισεκατομμύρια χρόνια που πέρασαν. Ο πολιτισμός βρίσκεται και πάλι σε μεσαιωνικό επίπεδο, αλλά υπάρχουν διάσπαρτα τεχνολογικά θαύματα-απομεινάρια των ξεχασμένων πολιτισμών, τα οποία προσπαθούν να πάρουν και να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι του Ένατου Κόσμου. Αυτά τα "θαύματα" τα ονόμασαν Numenera.

Torment: Tides of Numenera 2

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους (Changing God) βρήκε έναν τρόπο να εκμεταλλευτεί τα Numenera για να γίνει ισχυρός, να ξεγελάσει το θάνατο και να επιβιώσει μέσα στους αιώνες. Μέχρι που ανακαλύπτει μια απρόσμενη παρενέργεια...Η παρενέργεια αυτή είσαι εσύ (ο ήρωας που χειρίζεται ο gamer), ο Last Castoff, ένα από τα πτώματα που άφησε αυτός ο Changing God πίσω του για να επιβιώσει και χωρίς να το καταλάβει ξύπνησε έναν αρχαίο εχθρό, τον Angel of Entropy, ο οποίος κυνηγά τόσο τον Changing God όσο και εσένα. Πάντως, το ερώτημα είναι ένα: Τι σημασία έχει μια ζωή;

Το Torment: Tides of Numenera θα βασιστεί στη μηχανή Unity και αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2014, άρα πιθανότατα θα υποστηρίζεται και από τις νέας γενιάς παιχνιδοκονσόλες.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Loading