Total War: Medieval II, έρχεται την Άνοιξη σε Android και iOS

Βλέποντας το Rome: Total War να σημειώνει τεράστια επιτυχία στα καταστήματα mobile εφαρμογών, η Feral Interactive αποφάσισε να προχωρήσει στη μεταφορά ενός ακόμη παιχνιδιού της δημοφιλούς σειράς στρατηγικής για συσκευές Android και iOS.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα το Total War: Medieval II και υποσχέθηκε πως οι gamers θα απολαύσουν την πλήρη εμπειρία χωρίς κανέναν περιορισμό σε σύγκριση με την έκδοση του παιχνιδιού για Windows PC. Επιπλέον, θα δούμε ακόμη περισσότερες βελτιώσεις στο gameplay και στα γραφικά σε σύγκριση με το Rome: Total War.

Στο Total War: Medieval II θα μεταφερθούμε στο Μεσαίωνα και ο χάρτης του παιχνιδιού απλώνεται σε τρεις ηπείρους. Όπως έχουμε συνηθίσει από τα παιχνίδια της σειράς, το gameplay περιλαμβάνει έναν συνδυασμό μάχης σε πραγματικό χρόνο, αλλά και με αρκετά turn-based στοιχεία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading