Total War: Warhammer 3, ανακοινώθηκε επίσημα η «επική αποκορύφωση» της τριλογίας

Η SEGA ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι η Creative Assembly ετοιμάζει το Total War: Warhammer 3, το οποίο χαρακτηρίζει ως την “επική αποκορύφωση της τριλογίας”, δημοσίευσε το πρώτο trailer, αλλά δεν αναφέρει τίποτα σχετικό με ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το Total War: Warhammer 3 θα επιστρέψει τους gamers στο κλασικό σκηνικό του Old World, διατηρώντας φυσικά τον συνδυασμό real-time με turn-based μαχών που χαρακτηρίζουν τα παιχνίδια της σειράς Total War εδώ και 20+ χρόνια. Αυτή τη φορά, όμως, οι gamers θα βρεθούν να μάχονται σε έναν εντελώς άγνωστο κόσμο, το εφιαλτικό Realm of Chaos.

Γνωστό και ως The Aethyr, το Realm of Chaos είναι μια διαφορετική διάσταση καθαρής μαγείας. Στο trailer βλέπουμε μαχητές της φυλής Kislev (δανείζεται στοιχεία από την πολεμική ιστορία των Πολωνών και των Ρώσων) αντιμέτωπους με τις δαιμονικές δυνάμεις του Khorne σε ένα άβατο παγωμένο τοπίο.

Υποθέτουμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν αναλυτικές πληροφορίες για τις φυλές, το gameplay και τα νέα στοιχεία που θα φέρει μαζί του το Total War: Warhammer 3, καθώς επίσης και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading