up_icon
Router

Νέες επαγγελματικές λύσεις Wi-Fi δικτύων από τη TP-Link

07 Μαρτίου 2017 Yannis Elpidis

Νέες επαγγελματικές λύσεις Wi-Fi δικτύων από τη TP-Link

[Δ.Τ.]

Η TP-Link στην έκθεση MWC 2017 παρουσίασε νέα προϊόντα Wi-Fi Δικτύων, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις, από τη νέα σειρά Auranet CAP, το Access Point CAP2200 και τον Wireless Hardware Controller AC500. Επιπλέον παρουσίασε νέα προϊόντα για outdoor Point to Point και Point to Multipoint ζεύξεις της σειράς Pharos.

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, συμμετείχε στη φετινή Mobile World Congress, τη μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας, που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2017.

Η εταιρεία συμμετείχε στην έκθεση με νέα προϊόντα για επαγγελματικά Wi-Fi δίκτυα, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά WiFi Auranet CAP και συγκεκριμένα δύο νέα προϊόντα, το Wireless Access Point CAP2200 και το AC500 Wireless Controller.

Επιπλέον για διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων σημείων, η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα προϊόντα της σειράς Pharos, το Wireless Base Station WBS510 και το Outdoor Access Point CPE520.

Auranet CAP: Αυτόνομο Wi-Fi δίκτυο διαχειριζόμενο κεντρικά από Hardware Controller

Σχεδιασμένα για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις όπως και Ξενοδοχεία, Πανεπιστήμια, Πολυκαταστήματα, η σειρά CAP Access points, με κεντρική διαχείριση από τον Auranet Wireless Controller, έχει σχεδιαστεί με στόχο λειτουργία που συνδυάζει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Με εύκολη τοποθέτηση, και υποστηρίζοντας τροφοδοσία Power over Ethernet, τα CAP2200 Access Points είναι Tri-Band (2 x 5GHz bands στα 867 Mbps σε κάθε band και 1 x 2.4GHz band στα 400 Mbps), παρέχουν ταχύτητες Wi-Fi 802.11ac Wave 2 και υποστηρίζουν MU-MIMO τεχνολογία.

Τα CAP access points παρέχουν ταχύτερες, ισχυρότερες και απόλυτα αξιόπιστες ασύρματες διασυνδέσεις, ακόμη και όταν θα πρέπει να συνδεθεί σε αυτά ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών.

Η σειρά CAP υποστηρίζει Fast Roaming μεταξύ των access points του Δικτύου, παρέχοντας υποστήριξη σε εφαρμογές που απαιτούν αδιάλειπτες διασυνδέσεις.

Με τη δυνατότητα να διαχειρίζεται κεντρικά ως 500 access points, ο Auranet Wireless Hardware Controller AC500, o οποίος είναι rack-mounted, μπορεί να εγκατασταθεί σε ρύθμιση high availability (dual-link). Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι η ομαλή λειτουργία του Wi-Fi δικτύου διατηρείται σε περίπτωση αστοχίας του ενός από τους δύο hardware controller, παρέχοντας υψηλή αξιοπιστία, απαραίτητη σε Δίκτυα Επιχειρήσεων.

Μια ολοκληρωμένη λύση CAP, επιτρέπει στους διαχειριστές απόλυτο έλεγχο σε όλο το δίκτυο Wi-Fi, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας και πολλαπλή λειτουργικότητα. To σύστημα λειτουργεί αυτόνομα χωρίς να απαιτεί κεντρικό υπολογιστή.

Η χρησιμοποίηση standard πρωτοκόλλων και ανοικτής αρχιτεκτονικής διασφαλίζει την απόλυτη διαλειτουργικότητα με άλλα επιχειρησιακά δίκτυα.

Το χαρακτηριστικό Captive Portal επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδεθούν σε ειδικά διαμορφωμένες σελίδες πρόσβασης, ώστε στη συνέχεια και ανάλογα με την επιθυμητή πολιτική να αποκτήσουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το σύστημα μπορεί να εκδώσει κωδικούς πρόσβασης όπως και να συνδεθεί με εξωτερική βάση δεδομένων για τον έλεγχο πρόσβασης, παρέχοντας ένα ασφαλές και επαγγελματικό πλαίσιο λειτουργίας του Wi-Fi δικτύου.

Pharos: Outdoor Wi-FI για Διασυνδέσεις Δύο ή περισσοτέρων Απομακρυσμένων Σημείων

Η σειρά Pharos αποτελεί μια λύση υψηλής απόδοσης για εφαρμογές ασύρματης δικτύωσης εξωτερικού χώρου. Στις περιοχές που δεν υπάρχει WAN υποδομή ενσύρματου δικτύου, οι λύσεις ασύρματης διασύνδεσης αποτελούν την μοναδική επιλογή ώστε οι πάροχοι να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των χρηστών.

Η νέα σειρά προϊόντων Pharos διαθέτει ευέλικτες και οικονομικές λύσεις ασύρματης δικτύωσης Point to Point και Point to Multipoint μέσω Base Stations, CPEs και πολλαπλών τύπων κεραιών εξωτερικού χώρου τα οποία συνοδεύονται από ένα εύχρηστο λογισμικό κεντρικής διαχείρισης, το Pharos Control.

Εξοπλισμένα με chipsets επαγγελματικού επιπέδου, κεραίες υψηλής απολαβής (gain) και ενισχυτές υψηλής ισχύος, τα προϊόντα αυτής της σειράς έχουν κατασκευαστεί για να μεγιστοποιήσουν και να σταθεροποιήσουν την ασύρματη μετάδοση δεδομένων σε μεγάλες αποστάσεις. Με το αδιάβροχο περίβλημα, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες σε κάθε εποχή του έτους. Με την χρήση της ειδικής τεχνολογίας MAXtream TDMA της TP-Link διασφαλίζεται η απρόσκοπτη διασυνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων παρέχοντας επικοινωνίες υψηλών επιδόσεων σε όλους τους χρήστες.

Όπως επισημαίνει ο κ. Andy Chen, Director of International Business της TP-Link, συμπληρώνοντας ότι,

"H TP-Link συνεχίζει να αναπτύσσει και να εφαρμόζει λύσεις, ώστε να προσφέρει στις επιχειρήσεις και στους χρήστες το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο που προσδοκούν να έχουν. Οι σειρές προϊόντων Auranet και Pharos παρέχουν ταυτόχρονα ταχύτητα και αξιοπιστία, όπως και εύκολη διαχείριση ώστε κάθε επιχείρηση να απολαμβάνει ένα εξαιρετικό δίκτυο Wi-Fi"

 

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
read more

87 κρίσιμα τρωτά σημεία ανακαλύφθηκαν σε routers το 2021

17 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Τα routers είναι απαραίτητα για συνδέσεις Wi-Fi, καθώς εκατομμύρια νέες συσκευές εγκαθίστανται καθημερινά σε σπίτια και χώρους εργασίας. Σύμφωνα με ανάλυση που πραγματοποιήθηκε από την Kaspersky, πάνω από 500 ...

D-Link EAGLE PRO AI AX3200 Mesh Systems: Εξαιρετικά γρήγορα με τεχνολογία AI

02 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η D-Link παρουσιάζει τα νέα EAGLE PRO AI AX3200 Mesh Systems. Αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) σε συνδυασμό με την τεχνολογία του μέλλοντος Wi-Fi 6, τα νέα συστήματα ...

D-Link EAGLE PRO AI: Νέα συστήματα Mesh WiFi 6 και Range Extender

21 Δεκεμβρίου 2021 Techgear Team

Η D-Link ανακοινώνει τα ολοκαίνουργια «EAGLE PRO AI AX1500 Mesh Systems» («M15-2», «M15-3») και «AX1500 Mesh Range Extender» («E15»). Τα νέα προϊόντα προσφέρουν εκπληκτική κάλυψη Wi-Fi 6 και ταχύτητα, ...

Η D-Link ανακοινώνει την ολοκαίνουργια σειρά EAGLE PRO AI Wi-Fi 6 Smart Router

29 Σεπτεμβρίου 2021 Techgear Team

Η D-Link ανακοινώνει τον ολοκαίνουργιο δρομολογητή R15 Eagle Pro AI AX1500. Το νέο προϊόν συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6 με την τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας απίστευτη κάλυψη και ταχύτητα ...

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC, Mi Smart Projector 2 και Mesh System AX3000

15 Σεπτεμβρίου 2021 Techgear Team

Η Xiaomi παρουσίασε σήμερα μια εντυπωσιακή λίστα προϊόντων AIoT που διευρύνουν περαιτέρω τις προσφορές της Xiaomi για ένα έξυπνο σπίτι, καθώς και wearables για τους συνδεδεμένους καταναλωτές του σήμερα. Στα νέα...

TP-Link: Παρουσίασε τα πρώτα WiFi 6E router της στο CES 2021

13 Ιανουαρίου 2021 Techgear Team

Η TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, παρουσιάζει τα νέα τεχνολογικά προϊόντα δικτύωσης της, που προσφέρουν μια εξαιρετικά γρήγορη, ασφαλή ευρυζωνική εμπειρία σε ...

D-Link: Νέες λύσεις για Smart Home και απομακρυσμένη εργασία στο CES 2021

13 Ιανουαρίου 2021 Techgear Team

Η D-Link παρουσίασε στο CES 2021 την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6, 5G και 2,5 Gigabit Ethernet. Οι νέες τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων έξυπνων ...

ASUS: Παρουσιάζει το πρώτο WiFi 6E router στον κόσμο με τιμή $549.99

11 Ιανουαρίου 2021 Christos Elpidis

Η ASUS γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής στον κόσμο που παρουσιάζει router συμβατό με το πρότυπο WiFi 6E, το οποίο θα απογειώσει τις ταχύτητες και την αξιοπιστία των δικτύων WiFi, ενώ αναμένεται πως θα το ...

Η Siemens παρουσιάζει το πρώτο βιομηχανικό 5G router

30 Νοεμβρίου 2020 Techgear Team

Η Siemens παρουσιάζει το πρώτο βιομηχανικό 5G router για σύνδεση τοπικών βιομηχανικών εφαρμογών σε δημόσιο δίκτυο 5G. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη την άνοιξη του 2021. Χρησιμοποιώντας το πρόσφατα αναπτυγμένο ...

Gaming χωρίς συμβιβασμούς με τα νέα προσιτά WiFi 6 routers της D-Link

11 Νοεμβρίου 2020 Techgear Team

Η D-Link ανακοίνωσε τα δύο ολοκαίνουργια, πιο οικονομικά Wi-Fi 6 routers της (802.11ax) – το Router AX1500 Wi-Fi 6 (DIR-X1560) και το Router AX1800 Wi-Fi 6 (DIR-X1860), τα οποία αναβαθμίζουν την εμπειρία ...

Loader
techgear_icon