Τρελές Σφαίρες: Επιστροφή για την θρυλική κωμωδία με ανέλπιστο πρωταγωνιστή!

Το reboot του Naked Gun (Τρελές Σφαίρες), με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson και τον δημιουργό του Family Guy, Seth MacFarlane, έρχεται το 2025! Όπως αναφέρει το Variety, το νέο The Naked Gun θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 18 Ιουλίου 2025.

Η σειρά ταινιών The Naked Gun σημείωσε τεράστια επιτυχία και οδήγησε σε δύο sequels, το The Naked Gun 2½: The Smell of Fear του 1991 και το Naked Gun 33+1⁄3: The Final Insult το 1994. Η σειρά συγκέντρωσε σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office, με τις ταινίες να απογειώνονται από το μοναδικό ξερό κωμικό στυλ του Leslie Nielsen και τα τραγελαφικά sequences.

Η επιλογή του Liam Neeson μπορεί να ξενίζει αρκετό κόσμο, αλλά είναι μια μάλλον στοχευμένη επιλογή, καθώς το κοινό τον έχει συνηθίσει σε «σοβαρούς» ρόλους ως action hero της διπλανής πόρτας. Αυτή η σοβαροφάνεια ήταν που καθιστούσε ακόμα πιο ξεκαρδιστικές τις ατάκες του Leslie Nielsen διαχρονικά στην καριέρα του (όχι μόνο στις Τρελές Σφαίρες) και περιμένουμε κάτι αντίστοιχο από τον Liam Neeson! Ο τελευταίος δήλωσε, μάλιστα, χαριτολογώντας ότι αυτός ο ρόλος είτε θα βάλει τέλος στην καριέρα του, είτε θα του ανοίξει νέους δρόμους, αλλά ειλικρινά δεν μπορεί να το γνωρίζει στην παρούσα φάση.

Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Akiva Schaffer, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο επίσημος τίτλος. Πάντως, μαθαίνουμε ότι ο Neeson θα ονομάζεται Frank Drebin Jr. και μάλλον είναι ο γιος του Frank Drebin που ενσάρκωσε ο Leslie Nielsen.

[via]

Loading