Τρία ακόμη δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store για όλους

Ακόμη μία εβδομάδα πέρασε και το Epic Games Store ανανεώνει τη λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει σε όλους τους χρήστες του για να τα κρατήσουν για πάντα, αρκεί φυσικά να προλάβουν να τα προσθέσουν στον κατάλογο τους μέσα στο χρονικό περιθώριο που δίνει. Αυτή τη φορά έχουμε τρία δωράκια, τα 20XX, Barony και Superbrothers: Sword & Sworcery, τα οποία θα είναι διαθέσιμα έως και τις 6 Αυγούστου 2020 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Το 20XX είναι ένα action platform game από τις Batterystaple Games και Fire Hose Games, με online co-op και PvP mode. Είναι ξεκάθαρη η επιρροή από τη σειρά Mega Man της Capcom, αλλά με μια φρέσκια ματιά που περιλαμβάνει μεταβαλλόμενες πίστες, power-ups και μεγάλα bosses.

Το Barony είναι ένα RPG στημένο από την οπτική γωνία του gamer (first-person) με online co-op mode έως 4 παικτών. Θυμίζει κάτι μεταξύ Ultima και System Shock, και ακολουθεί την κλασική φιλοσοφία των rogue RPGs με τα dungeons και τις γνωστές κλάσεις.

Το Superbrothers: Sword & Sworcery είναι ένα action adventure που σε βάζει στον ρόλο ενός μοναχού-μαχητή σε ένα φανταστικό ταξίδι εξερεύνησης σε έναν κόσμο που επηρεάζεται από πραγματικές μεταβλητές, όπως οι φάσεις της Σελήνης. Ξεχωρίζει και για το βραβευμένο soundtrack από τον Jim Guthrie.

20XX - [Epic Games Store Link]

Barony - [Epic Games Store Link]

Superbrothers: Sword & Sworcery - [Epic Games Store Link]

Loading