Τρία δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store

Τριπλό το δώρο αυτής της εβδομάδας από το Epic Games Store για όλους τους χρήστες, με τα Iratus: Lord of the Dead, Hood: Outlaws & Legends και Geneforge 1 - Mutagen να είναι διαθέσιμα για να τα προσθέσετε στη βιβλιοθήκη σας και να τα κρατήσετε για πάντα δικά σας, αρκεί να προχωρήσετε στην εικονική αγορά τους έως και την επόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022.

Το Iratus: Lord of the Dead είναι ένα turn-based tactical roguelike παιχνίδι όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός necromancer που ελέγχει τους απέθαντους με σκοπό να καταλάβει τον πραγματικό κόσμο. Μέσα στις κατακόμβες και τα υπόγεια περάσματα θα έρθεις αντιμέτωπος με λοβοτομημένους ανθρακωρύχους, άπληστους νάνους και διεφθαρμένους μισθοφόρους. Βοήθησε τον να βγάλει από τη μέση τις δυνάμεις του καλού και να στήσει ένα αιώνιο βασίλειο θανάτου στον κόσμο.

Το Hood: Outlaws & Legends είναι ένα PvPvE multiplayer με ομάδες των 4 παικτών που μάχονται είτε μεταξύ τους, είτε συνεργατικά απέναντι στο AI του παιχνιδιού σε ένα μεσαιωνικό περιβάλλον. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες και το gameplay έχει τόσο stealth στοιχεία, όσο και καθαρό «ξύλο».

Τέλος, το Geneforge 1 - Mutagen είναι η remastered έκδοση του CRPG adventure που κυκλοφόρησε αρχικά το 2001. Είσαι ένας από τους Shapers, μιας κάστας μάγων που έχουν την μοναδική δύναμη να δημιουργούν οτιδήποτε θέλουν από εργαλεία και παγίδες μέχρι και στρατούς.

Iratus: Lord of the Dead - [Epic Games Store Link]

Hood: Outlaws & Legends - [Epic Games Store Link]

Geneforge 1 - Mutagen - [Epic Games Store Link]

Loading