True Detective: Night Country, δείτε το πρώτο ολοκληρωμένο επίσημο trailer

Τέλος στα teasers, ήρθε η ώρα για το πρώτο ολοκληρωμένο trailer της επερχόμενης τέταρτης σεζόν του True Detective, η οποία αναμένεται στη συνδρομητική υπηρεσία Max στις 14 Ιανουαρίου 2024 με πρωταγωνίστριες τις Jodie Foster και Kali Reis.

Το True Detective: Night Country θα μας μεταφέρει στο Ennis της Alaska όπου οι δύο ντετέκτιβ Liz Danvers και Evangeline Navarro καλούνται να λύσουν την μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης 8 εργαζομένων του Tsalal Arctic Research Station. Χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο στην διάθεση τους, οι ντετέκτιβ θα πρέπει να βρουν την άκρη του νήματος στον αιώνιο παγετώνα της περιοχής, αλλά και να έρθουν αντιμέτωπες με το σκοτάδι που κρύβουν μέσα τους.

Εκτός από τις δύο προαναφερθείσες πρωταγωνίστριες, στο cast συμμετέχουν και οι John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star LaBlanc και Joel D. Montgrand. Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή της Issa Lopez, ενώ ο Barry Jenkins έχει αναλάβει την παραγωγή.

Loading