Twitter: Ανοίγει το downvote σε ακόμη περισσότερους χρήστες

Η Twitter επεκτείνει σε ακόμη περισσότερους τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου την επιλογή καταψήφισης (downvote) σε ένα σχόλιο ενός tweet.

Η επιλογή του downvote κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο σε μια επιλεγμένη ομάδα χρηστών, αλλά τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επεκτείνει τη νέα δυνατότητα σε όλους τους iOS και Android χρήστες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δοκιμές του downvote απέδειξαν ότι οι χρήστες το χρησιμοποιήσαν ως έναν εναλλακτικό τρόπο εκδήλωσης περιεχομένου που δεν ενδιαφέρονται ή θεωρούν επιβλαβές. Η Twitter αποφάσισε να επεκτείνει την λειτουργία του downvote, καθώς συμπέρανε ότι βελτιώνει την ποιότητα των συνομιλιών των χρηστών στο Twitter.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading