Twitter Crypto: Ξεχωριστή ομάδα για κρυπτονομίσματα και blockchain


Η Twitter μπαίνει δυναμικά στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και του blockchain ανακοινώνοντας τη σύσταση εξειδικευμένης ομάδας που θα ασχολείται αποκλειστικά με αυτούς τους τομείς και θα αναφέρεται στον CTO της εταιρείας, Parag Agrawal.

Επικεφαλής της ομάδας Twitter Crypto τέθηκε η Tess Rinearson, η οποία δήλωσε:

Καταρχάς μας ενδιαφέρει να δούμε πως θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε το αυξανόμενο ενδιαφέρον των δημιουργών περιεχομένου που θέλουν να χρησιμοποιούν αποκεντρωμένες εφαρμογές για τη διαχείριση ψηφιακών αγαθών και νομισμάτων, ενώ παράλληλα υποστηρίζουμε τη δουλειά και τις κοινότητες τους. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα μελετήσουμε ιδέες από τις κοινότητες που ασχολούνται με τα κρυπτονομίσματα με σκοπό να θέσουμε νέα όρια που αφορούν την ιδιοκτησία, την ταυτοποίηση κλπ.

Δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η κίνηση της Twitter, καθώς ο CEO της εταιρείας, Jack Dorsey, είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, από τον περασμένο Σεπτέμβριο η εταιρεία επιτρέπει τα tips σε Bitcoin στους δημιουργούς περιεχομένου και εξετάζει το ενδεχόμενο να προσθέσει ακόμη περισσότερες επιλογές.

Loading