Twitter: Εξαγόρασε το Squad, εφαρμογή τηλεδιασκέψεων και screen-sharing

Σε μια ενδιαφέρουσα εξαγορά προχώρησε η Twitter που ενδεχομένως να υποδεικνύει τον δρόμο που θέλει να ακολουθήσει στο μέλλον. Η εταιρεία πήρε στην κατοχή της το Squad, μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς τηλεδιάσκεψη και ταυτόχρονα να μοιράζεσαι την οθόνη σου με τους συνομιλητές σου.

Δεν έχουν γίνει γνωστό το ποσό που δαπανήθηκε, αλλά μαθαίνουμε ότι όλη η ομάδα του Squad θα συνεχίσει να εργάζεται για λογαριασμό της Twitter αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε θέματα ήχου και video ούτως ώστε να δημιουργήσουν νέους τρόπους διασκέδασης και συζήτησης. Να σημειωθεί, πάντως, ότι η εφαρμογή Squad έπαψε να είναι προσβάσιμη από το περασμένο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020.

Λέτε να δούμε κάποια νέα εφαρμογή - υπηρεσία από την Twitter για τηλεδιασκέψεις ή κάποια νέα λειτουργία που θα ενσωματωθεί στο κοινωνικό δίκτυο της; Όπως και να ‘χει, ας ελπίσουμε πως δεν θα “καεί” και αυτό το project όπως έγινε με το Vine πριν από μερικά χρόνια, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν ήταν καθόλου κακή ιδέα αν αναλογιστεί κανείς την επιτυχία που σημειώνει το TikTok στις μέρες μας…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Twitter]

Loading