Twitter: Τώρα μπορείς να αφαιρείς followers χωρίς να τους μπλοκάρεις

Στην πλατφόρμα του Twitter, οι χρήστες εάν ορίσουν τα προφίλ τους ως δημόσια και ακολουθούνται από έναν χρήστη που δεν επιθυμούν να βλέπει το περιεχόμενο τους, ο μόνος τρόπος για να το αποφύγουν είναι να μπλοκάρουν τον εν λόγω ανεπιθύμητο χρήστη.

Η εταιρεία αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για να αποφύγει την ολική κατάργηση ενός λογαριασμού και να γλιτώσει τον χρήστη από αχρείαστες παρεξηγήσεις, παρουσιάζοντας τη νέα επιλογή soft block. Η νέα λειτουργία του Twitter θα επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν αθόρυβα λογαριασμούς που δεν θέλουν να τους ακολουθούν.

Ο ακόλουθος που αφαιρείτε δεν θα λαμβάνει σχετική ειδοποίηση και ο μόνος τρόπος να αντιληφθεί την αφαίρεση του είναι αν παρατηρήσει ότι δεν θα βλέπει τα tweets σας στο News Feed του.

Αυτή η αθόρυβη αφαίρεση θα επιτρέπει σε αυτό το άτομο να συνεχίσει να διαβάζει τα tweets σας, είτε μπαίνοντας στο προφίλ σας κάθε φορά είτε ακολουθώντας σας ξανά. Η επιλογή soft block βρίσκεται στο ίδιο μενού όπου μπορείτε να αποκλείσετε ή να απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading