Συμφωνία Αγγλίας και Γερμανίας για την επίσπευση του δικτύου 5G

5G

To ανακοίνωσε πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, μάθαμε ότι η Huawei προσπαθεί να το φέρει στο κοινό μέχρι το 2020, ότι η Νότια Κορέα μπαίνει στο παιχνίδι και σήμερα o πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, David Cameron, επιβεβαίωσε μεγάλη συμφωνία με την Γερμανία για τα δίκτυα 5G που θα επιτρέπουν τη λήψη ταινιών σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο!

Η συμφωνία σφραγίστηκε κατά τη διάρκεια της CeBIT 2014 στο Αννόβερο και περιλαμβάνει συνεργασία μεταξύ των πανεπιστημίων της Δρέσδης, του King College και του Σάρεϊ του Λονδίνου. «Ο κόσμος κινείται με γρήγορους ρυθμούς», ανέφερε ο Cameron. «Ένας κόσμος μόνιμης τεχνολογικής επανάστασης, και σε αυτόν τον κόσμο χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία θα επιτύχουν μόνο εάν έχουν μια επιθυμία για νέες ιδέες και καινοτομίες». Πρόσθεσε, ακόμα, ότι η τεχνολογική σκηνή στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι δυναμική, φιλόδοξη και οδηγεί τις εξελίξεις.

[via DailyMail]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Misc, Network, Technology. Bookmark the permalink.