Τώρα μπορείς να χρησιμοποιείς το Skype χωρίς να διαθέτεις λογαριασμό [Video]

skype_for_web_1

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη μας έρχεται από τη Microsoft σχετικά με την υπηρεσία Skype. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι από σήμερα μπορεί ο καθένας να τη χρησιμοποιεί ακόμη και αν δεν έχει δημιουργήσει λογαριασμό ή για κάποιον λόγο δεν θέλει να συνδεθεί σε αυτόν (π.χ. αν βρίσκεται σε κοινόχρηστο υπολογιστή).

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα Skype.com και στη συνέχεια να επιλέξει το "Skype for Web". Από εκεί επιλέγει την εντολή "Start a conversation" και δηλώνει ένα οποιοδήποτε όνομα. Αφού ολοκληρώσει αυτά τα βήματα, τότε θα του εμφανιστεί ένα μοναδικό link που μπορεί να αποστείλει σε οποιονδήποτε επιθυμεί και μόλις το ανοίξει ο παραλήπτης θα ξεκινά η συνομιλία. Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται ούτε από τον παραλήπτη να διαθέτει λογαριασμό Skype.

Είναι διαθέσιμες σχεδόν όλες οι λειτουργίες της υπηρεσίας (text, video, voice, screen sharing, file sharing) και υπάρχει όριο έως 300 ατόμων για chat ή έως 25 ατόμων για video/voice. Παρόλα αυτά, το ιστορικό των συνομιλιών θα είναι διαθέσιμο μόνο για 24 ώρες.

[Skype]

 

Loading