Vikings: Valhalla, το sequel της σειράς Vikings έρχεται στο Netflix!

Το φανατικό κοινό της τηλεοπτικής σειράς Vikings του History Channel ετοιμάζεται για την προβολή της τελευταίας σεζόν τον προσεχή Δεκέμβριο, μιας και το δίκτυο αποφάσισε να την κόψει μετά από 6 χρόνια. Παρόλα αυτά, έρχονται ευχάριστα νέα από τη Netflix, καθώς ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τον δημιουργό Michael Hirst για το sequel της με ονομασία Vikings: Valhalla!

Η νέα σειρά θα φέρει και πάλι την υπογραφή του κ. Hirst και η υπόθεση της θα εκτυλίσσεται 100 χρόνια μετά τα γεγονότα που παρακολουθούμε στη σειρά του History Channel. Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Leif Erikson και θα δούμε γνωστές προσωπικότητες της εποχής, όπως οι Harald Hardrada, Freydis και Norman King William the Conqueror.

Ο Michael Hirst δήλωσε για τη συμφωνία τα εξής:

Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος με τη συνέχεια του Vikings. Γνωρίζω ότι εκατομμύρια φίλοι σε όλο τον κόσμο θα περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα σειρά στο MGM και το Netflix. Ο Jeb Stuart, ένας πραγματικά κορυφαίος σεναριογράφος, δημιουργεί νέες ιστορίες για ορισμένους από τους διασημότερους Vikings στην ιστορία.

Η Netflix δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και το πλάνο που θα ακολουθήσει (π.χ. τον αριθμό των σεζόν), και αρκέστηκε στα παρακάτω:

Αυτοί οι άντρες και οι γυναίκες θα χαράξουν νέες πορείες στη μάχη τους για την επιβίωση σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση στην Ευρώπη. Αυτό θα είναι το νέο κεφάλαιο στον θρύλο των Vikings.
Loading