Το Vine απαγορεύει και επίσημα τα βίντεο πορνό

Vine

«Παρουσιάσαμε το Vine για να κάνουμε ευκολότερη τη δημιουργία, προβολή και κοινοποίηση βίντεο απευθείας από το κινητό τηλέφωνο», αναφέρει η Vine σε ανακοίνωσή της προετοιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο το έδαφος για την επερχόμενη απαγόρευση οποιουδήποτε περιεχομένου σεξουαλικής φύσης στην υπηρεσία.

Η εταιρεία βρήκε ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των βίντεο περιέχουν ακατάλληλο υλικό (πορνό) και έτσι προχωρά στην απομάκρυνσή του αναβαθμίζοντας τους όρους χρήσης και λειτουργίας. «Δεν έχουμε πρόβλημα με τέτοιου είδους περιεχόμενο στο Internet», αναφέρει η εταιρεία προσθέτοντας ότι «προτιμάμε να μην είμαστε εμείς η πηγή του».

Από τη μεριά των χρηστών εάν έχετε πρόβλημα με αυτή την απόφαση δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αλλά τι περιμένετε πραγματικά να δείτε σε 6 δευτερόλεπτα; Αν δείτε ένα βίντεο που παραβιάζει την πολιτική του Vine μπορείτε να κάνετε report πατώντας το κουμπάκι με τις τρεις τελίτσες. Αυτό που ελπίζουμε είναι αυτή η απόφαση να μην προμηνύει αλλαγές και στο Twitter (υπενθυμίζουμε ότι το Vine ανήκει στο Twitter).

[via Vine, Image]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Twitter. Bookmark the permalink.