Violent Night: Επίσημο trailer για την ταινία δράσης που θυμίζει John Wick και Die Hard

Ο David Harbour ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την επιτυχία που γνώρισε από τον ρόλο του Jim Hopper στο Stranger Things με το επερχόμενο Violent Night, μια ταινία της Universal Pictures που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Δεκεμβρίου 2022 στους κινηματογράφους και ήδη μπορούμε να παρακολουθήσουμε το πρώτο επίσημο trailer.

Σε αυτό βλέπουμε τον David Harbour ντυμένο στην στολή του Άγιου Βασίλη να κατεβάζει τα μπυρόνια του και μια συμμορία να εισβάλει στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας την παραμονή των Χριστουγέννων, για να τους κρατήσει ομήρους και να ζητήσει λύτρα. Δεν θέλει και πολύ φαντασία για να καταλάβει κανείς που θα πάει η υπόθεση και ήδη οι κριτικοί κάνουν λόγο για μια χαβαλεδιάρικη ταινία δράσης που θα θυμίζει συνδυασμό John Wick και Die Hard.

Εκτός του David Harbour συμμετέχουν και οι John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Edi Patterson και Beverly D’Angelo. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Tommy Wirkolla (Hansel & Gretel: Witch Hunters) και το σενάριο στους Pat Casey και Josh Miller (Sonic the Hedgehog).

Loading