vivo Hot Summer Sales για Super διακοπές με το vivo Y33s στα €199,90 κι έφυγες!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και λίγο πολύ οι περισσότεροι ετοιμαζόμαστε να κατεβάσουμε ρολά για να επισκεφθούμε τον προορισμό που έχουμε επιλέξει για τις φετινές μας διακοπές, με σκοπό να αποφορτιστούμε από την πίεση των τελευταίων περίεργων ετών σε εργασιακό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

Προφανώς ο καθένας βλέπει την περίοδο των διακοπών κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, αλλά όποιες και αν είναι οι προσωπικές προσδοκίες θα συμφωνήσουμε όλοι πως πέρα από την ξεγνοιασιά και την ξεκούραση οι διακοπές δημιουργούν πολύτιμες αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένεια μας που κουβαλάμε μαζί μας για μια ζωή.

vivo-y33s-6.jpg

Αυτές τις αναμνήσεις, όμως, θα ήθελες να τις κρατήσεις για πάντα ζωντανές στο μυαλό σου και όσο το δυνατόν πιο αληθινές γίνεται. Όσο παιρνούν τα χρόνια, οι αναμνήσεις ξεθωριάζουν και μένουν μόνο σκόρπιες εικόνες από αυτά που έζησες, αλλά στην σημερινή εποχή υπάρχει τρόπος να διατηρήσεις την μαγεία των καλοκαιρινών στιγμών σου αναλλοίωτη στον χρόνο. Αρκεί το smartphone σου να διαθέτει μια κορυφαία κάμερα και μεγάλη αυτονομία προκειμένου να μην αφήσεις τίποτα να σου ξεφύγει.

Πολλοί ίσως θεωρούν ότι αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελούν προνόμιο μόνο όσων έχουν αρκετά χρήματα για να ξοδέψουν, αλλά κάνουν λάθος! Χάριν στη vivo, όλοι μπορούν να αποκτήσουν φέτος το καλοκαίρι το smartphone που θα τους συνοδεύσει στις εξορμήσεις τους και μάλιστα σε τρομερά προσιτές τιμές για κάθε τσέπη! Η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει δυναμική είσοδο στην Ελλάδα και τρέχει τα δικά της Special Summer Sales 2022 από τις 11 Ιουλίου 2022 έως τις 31 Αυγούστου 2022 προσφέροντας τα vivo Y33s και vivo Y76 5G σε ανεπανάληπτες τιμές!

vivo-y33s-4.jpg


vivo Y33s: Υψηλές φωτογραφικές δυνατότητες και μέγιστη αυτονομία

Ειδικά η περίπτωση του vivo Y33s στα €199,90 είναι ό,τι πιο value for money μπορείς να βρεις σε αυτήν την κατηγορία, καθώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι δυνατότητές του είναι ασυναγώνιστα!

Το vivo Y33s ξεχωρίζει πρωτίστως για τον καλαίσθητο σχεδιασμό του με το χρώμα της πλάτης να αλλάζει ανάλογα με την γωνία απ’ όπου πέφτει το φως, ενώ το μικρό πάχος (8.0mm) και βάρος (182gr) το καθιστά άνετο στην χρήση και την μεταφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

vivo-y33s-5.jpg

Για να απαθανατίζεις όλες τις στιγμές των διακοπών σου έχεις στην διάθεση σου ένα τριπλό σύστημα κάμερας με κύριο αισθητήρα 50MP που σου προσφέρει τη δυνατότητα να παίρνεις εκπληκτικές λήψεις γεμάτες ζωντάνια, λεπτομέρεια και καθαρότητα, ακόμα και στις γλυκιές καλοκαιρινές βραδιές που ετοιμάζεσαι να ζήσεις.

Αυτές τις εικόνες, όπως και τα mobile games, ταινίες και σειρές, μπορείς να τις απολαμβάνεις στην premium οθόνη 6.58’’ ανάλυσης FHD+ ακόμα και όταν λιάζεσαι σε κάποια παραλία, χάριν στην υψηλή ευκρίνεια και καθαρότητα της. Και μην αγχώνεσαι για τον αποθηκευτικό χώρο, διότι έχεις στην διάθεση σου 128GB και μπορείς να προσθέσεις ακόμη περισσότερα με κάποια κάρτα microSDXC! Αν δεν θέλεις να ενοχλείς τους γύρω σου όταν ξεκουράζονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ή του εξοχικού σου, καλό θα είναι να γνωρίζεις πως μπορείς να συνδέσεις και ενσύρματα ακουστικά στην υποδοχή 3.5mm.

vivo-y33s-7.jpg

Από πλευράς επιδόσεων ο octa-core επεξεργαστής MediaTek Helio G80 σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης RAM εγγυώνται ότι το vivo Y33s δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ κανένα κόλλημα, ούτε θα υπερθερμάνει όσο ώρα απολαμβάνεις περιεχόμενο ή χρησιμοποιείς την κάμερα του. Επίσης, προστατεύεις την ιδιωτικότητα σου από τα αδιάκριτα βλέμματα με τον ταχύτατο και αξιόπιστο επεξεργαστή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button στην δεξιά πλευρά στο σωστό ύψος για να ακουμπά φυσιολογικά επάνω του το δάκτυλο σου.

Το vivo Y33s είναι ένα ολοκληρωμένο smartphone που σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Γι’ αυτό θα βρεις και μια αξιόλογη selfie κάμερα 16MP στην πρόσοψη, κεραία NFC για να πραγματοποιείς ανέπαφες πληρωμές, dualSIM εάν χρησιμοποιείς δύο αριθμούς τηλεφώνου, αλλά και κεραία FM για να ακούς ραδιόφωνο!

vivo-y33s-1.jpg

Όλα αυτά δεν θα είχαν καμία σημασία αν χρειαζόταν να κουβαλάς μαζί σου συνέχεια τον φορτιστή ή κάποιο powerbank. Η τσάντα της παραλίας και η βερμούδα στις βόλτες σου δεν χρειάζεται να βαραίνει με καλώδια και άλλες συσκευές. Το vivo Y33s διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που σου βγάζει με άνεση μια ολόκληρη ημέρα (και παραπάνω) έντονης χρήσης, έτσι ώστε να απολαμβάνεις τις δυνατότητες του χωρίς ενδοιασμούς!

Με την τιμή του στα €199,90, το vivo Y33s παίζει χωρίς αντίπαλο φέτος το καλοκαίρι!

vivo-y76-5g.jpg

vivo Y76 5G σε τιμή «έκπληξη»

Εκτός από το vivo Y33s, η εταιρεία τρέχει μια εξίσου σπουδαία προσφορά για ένα από τα κορυφαία mid-range smartphones της αγοράς, το οποίο έχει κάνει ήδη αίσθηση στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για το vivo Y76 5G, το οποίο έρχεται με ακόμα πιο ισχυρό octa-core επεξεργαστή MediaTek Dimensity 700 που απογειώνει την εμπειρία gaming!

Εξοπλισμένο και αυτό με εξαιρετική οθόνη 6.58’’ FHD+ και τριπλή High Definition κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 50MP για μοναδικές λήψεις σε κάθε συνθήκη, ενώ η κατασκευή του είναι ακόμα πιο λεπτή και ελαφριά προσφέροντας και αυτή την πανέμορφη εναλλαγή χρωμάτων στο πίσω μέρος ανάλογα με τη γωνία που το κρατάς!

Το vivo Y76 5G είναι διαθέσιμο σε τιμή μόλις €299,90 στο πλαίσιο του vivo Special Summer Sales 2022!

Ακόμα δεν το μάθατε; Καλοκαίρι σημαίνει…vivo!

Loading