Vodafone CU: Κάρτα SIM μέσω efood!

Tη δυνατότητα να παραλαμβάνουν μια νέα CU sim εντός 45 λεπτών έχουν πλέον οι καταναλωτές, αφού το Vodafone CU ενώνει τις δυνάμεις του με το efood, σε μια στρατηγική συνεργασία που ως στόχο έχει να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών και να καλύψει άμεσα τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες, παρέχοντας μοναδικές προσφορές.

Οι καταναλωτές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Γιάννενα, Βόλο, Ηράκλειο, Χανιά μπορούν από σήμερα να μπουν στο efood app, να βρουν το Vodafone CU κατάστημα στο φίλτρο delivered by efood, να παραγγείλουν μια νέα CU sim, να την παραλάβουν εντός 45 λεπτών στη διεύθυνση που επιθυμούν και να απολαύσουν μοναδικές προσφορές που δίνουν μέχρι 1200 λεπτά προς όλους ή μέχρι 5,3GB.

Το Vodafone CU, από το 2020 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγείλουν ένα νέο CU καρτοκινητό, εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και με αποκλειστικές προσφορές, μέσα από το CU site.

Μάλιστα, οι πρώτοι 500 που θα παραγγείλουν νέα κάρτα sim από το efood, όταν ενεργοποιήσουν το νέο τους νούμερο θα λάβουν ένα μοναδικό κωδικό που αντιστοιχεί σε 4€ έκπτωση σε οποιαδήποτε αγορά φαγητού από το efood!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/2RmYvR6

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading