Vodafone: Το νέο σχέδιο δράσης για τη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας

Η Vodafone Ελλάδας συνεχίζει την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου δράσης, που έθεσε σε εφαρμογή ήδη από το πρώτο κύμα της πανδημίας στη χώρα και το εμπλουτίζει, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο την πρόσβαση πολιτών και επιχειρήσεων σε υπηρεσίες τεχνολογίας και επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρωτοβουλίες της Vodafone για τη στήριξη της οικονομίας και κοινωνίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που ξεκίνησαν να υλοποιούνται τον Μάρτιο του 2020, καλύπτουν έξι βασικούς άξονες:

  • Διασφάλιση της απρόσκοπτης επικοινωνίας για όλους
  • Παροχή λύσεων για την εργασία και την εκπαίδευση από απόσταση
  • Έμπρακτη στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τους περιορισμούς λειτουργίας
  • Στήριξη της κοινωνίας και διευκόλυνση της καθημερινότητας, της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας
  • Προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων της
  • Συνεργασία με την πολιτεία και χρήση καινοτόμου τεχνολογίας για τον περιορισμό της περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού και την επιτάχυνση της επιστημονικής έρευνας.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Χάρης Μπρουμίδης.

Η ένταση της πανδημίας και η ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου αναδεικνύουν τη σημασία και το ειδικό βάρος των δικτύων μας στην επαγγελματική, εκπαιδευτική και οικογενειακή καθημερινότητα. Όπως και την περασμένη Άνοιξη, έτσι και τώρα, η Vodafone αξιοποιεί τις τεχνολογίες της για να στηρίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε όλοι μαζί να βγούμε ασφαλείς και υγιείς από αυτό το δεύτερο κύμα της πανδημίας

Οι νέες δράσεις της Vodafone

Αδιάλειπτη επικοινωνία για όλους και καλή λειτουργία των δικτύων

Η Vodafone συνέχισε, και μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και ως και σήμερα να επενδύει με συνέπεια στις υποδομές της και διασφαλίζει την ποιότητα των δικτύων και τη δυναμική αύξηση της χωρητικότητάς τους, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν κίνηση τουλάχιστον διπλάσια σε σχέση με το σύνηθες.

Επιπλέον, σήμερα με στόχο την βέλτιστη συνδυαστική χρήση του δικτύου κινητής και σταθερής από τους πελάτες συνδυαστικών προγραμμάτων Vodafone, παρέχει δωρεάν 30GB data για χρήση στο κινητό δίκτυο.

Εξυπηρέτηση των πελατών, προστατεύοντας τους ανθρώπους της Vodafone από την πανδημία

Πάντοτε με ασφάλεια τόσο για τους πελάτες Vodafone όσο και για τους ίδιους, οι άνθρωποι της Vodafone παραμένουν στην πρώτη γραμμή για να κρατήσουν τα καταστήματά της ανοικτά σε όλη την Ελλάδα, τα τηλεφωνικά κέντρα σε πλήρη λειτουργία, καθώς και τις τεχνικές ομάδες σε ετοιμότητα για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες στο σπίτι και την επιχείρηση.

Παράλληλα, σχεδόν το 80% των εργαζόμενων της εταιρείας από το σύνολο όσων θα εργάζονταν στο γραφείο υπό κανονικές συνθήκες, συνεχίζουν να εργάζονται σήμερα από το σπίτι τους, με ασφάλεια.

photo-01.jpg

Στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Σεβόμενη τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο παραγωγικός κορμός της χώρας, η Vodafone συνεχίζει να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να συμβάλλει στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, παρέχοντας δωρεάν για τρεις μήνες το OneNet Cloud Call Center, τις λύσεις Vodafone IoT και τις υπηρεσίες Vodafone Business Online.

Επιπλέον, εξυπηρετεί άμεσα και κατά προτεραιότητα τις αναβαθμίσεις συνδέσεων των επιχειρήσεων για την υποστήριξη της εργασίας από απόσταση.

Κοντά στην Πολιτεία

Από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης, η Vodafone παρείχε κάθε βοήθεια που ζητήθηκε από την Ελληνική πολιτεία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας. Επίσης, η Vodafone στηρίζει δημόσιες αρχές στην Ευρώπη στην προσπάθειά τους να προβλέψουν και να ελαχιστοποιήσουν την εξάπλωση του ιού, με τη χρήση πλήρως ανωνυμοποιημένων Big Data.

Ακόμα, το Ίδρυμα Vodafone έφερε και διαθέτει στην Ελλάδα το DreamLab, μια δωρεάν mobile εφαρμογή, που έρχεται να συμβάλει στην επιτάχυνση της επιστημονικής έρευνας για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, και ενθαρρύνει όλους να συμμετέχουν στη συλλογική προσπάθεια για την καταπολέμηση της πανδημίας, καθώς όσοι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή κάθε βράδυ, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να βρεθεί μια πιθανή θεραπεία.

Δίπλα στους νέους και την εκπαιδευτική διαδικασία

Η Vodafone συνεχίζει να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο δίκτυο στις εκπαιδευτικές πλατφόρμες για νέους και παιδιά.

Παράλληλα, συμβάλλει στην ουσιαστική και δημιουργική απασχόληση των παιδιών στις συνθήκες της πανδημίας και του περιορισμού στηρίζοντας την περαιτέρω ανάπτυξη των εξωσχολικών δραστηριοτήτων και των ψηφιακών δεξιοτήτων των εφήβων, μέσα από το πρόγραμμα του Ιδρύματος Vodafone Generation Next, που εμπλουτίζεται συνεχώς και παρέχει ελεύθερη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και την επιστήμη για όλους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading