Void Bastards και Yooka-Laylee διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Επιστροφή στα διπλά δωράκια για τους χρήστες του Epic Games Store, το οποίο μοιράζει ασταμάτητα κάθε εβδομάδα από τότε που άνοιξε τις πόρτες του. Αυτή τη φορά έχουμε δύο indie διαμαντάκια, με τα Yooka-Laylee και Void Bastards να παίρνουν τη σκυτάλη από το Rebel Galaxy και να είναι διαθέσιμα για όλους μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021.

Το Yooka-Laylee είναι ένα open-world platform από την Playtonic που σου δίνει τον έλεγχο του χαμαιλέοντα Yooka και της φίλης - νυχτερίδας Laylee στον αγώνα τους να σταματήσουν την Capital B. από το να εκμεταλλευτεί όλα τα βιβλία του κόσμου για να βγάλει κέρδος.


Το Void Bastards αποτελεί δουλειά της Blue Manchu και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα fps με στοιχεία roguelike. Αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός αιχμαλώτου σε ένα διαστημικό σκάφος που αναγκάζεται να εισβάλει σε άλλα σκάφη για να βρει πόρους και φυσικά να αντιμετωπίσει όσους συναντά σε αυτά. Σε περίπτωση που χάσεις, τότε παίρνει σειρά ο επόμενος αιχμάλωτος. Στόχος να οδηγήσεις αυτήν την ετερόκλητη ομάδα αιχμαλώτων έξω από το νεφέλωμα Sargasso, παίρνοντας τις κατάλληλες αποφάσεις για το που θα κινηθείς και ποιον θα αντιμετωπίσεις.

Yooka-Laylee - [Epic Games Store Link]

Void Bastards - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading