West Side Story: Το νέο πλήρες trailer για το remake του θρυλικού μιούζικαλ

Ύστερα από το teaser trailer για το remake του θρυλικού μιούζικαλ West Side Story, κυκλοφόρησε επίσημα το ολοκληρωμένο trailer της επερχόμενης ταινίας, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για την πλοκή.

Η νέα ταινία West Side Story αποτελεί τη δεύτερη προσπάθεια προσαρμογής του μιούζικαλ του 1957 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 10 Δεκεμβρίου από την Disney.

Το trailer ξεκινά με το κλασικό τραγούδι από το μιούζικαλ Tonight, που τραγουδάει η Rachel Ziegler στο ρόλο της ως Maria. Βλέπουμε εν συνεχεία τους εραστές Maria και Tony (Ansel Elgort) να συναντιούνται και να φλερτάρουν. Μετά η προσοχή μας στρέφεται στον Riff (Mike Faist), τον ηγέτη της συμμορίας The Jets, ο οποίος λέει στον Tony ότι τα πράγματα γύρω τους αλλάζουν από ανθρώπους που δεν του αρέσουν.

Ο Bernardo (David Alverez) αδερφός της Maria και αρχηγός της συμμορίας The Sharks, την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Tony ενώ βλέπουμε έναν καυγά ανάμεσα στις δύο συμμορίες και την παρέμβαση της αστυνομίας. Οι δύο συμμορίες αντικρίζουν η μία την άλλη, και ο Riff ρωτάει τον Tony: «Ποιος είσαι; Φίλος ή εχθρός;».

Το υπόλοιπο trailer του West Side Story παρουσιάζει τις δύο συμμορίες να έρχονται σε συγκρούσεις, να χορεύουν και να τραγουδούν στους δρόμους της Νέας Υόρκης του 1950.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την κλασική τραγωδία του William Shakespeare, Romeo and Juliet. Το West Side Story φαίνεται να αποτελεί μια εντυπωσιακή αναπροσαρμογή της κλασικής ιστορίας της απαγορευμένης αγάπης.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading