WhatsApp: Δοκιμές της beta έκδοσης για smartwatches με Wear OS

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τους κατόχους smartwatch με λειτουργικό σύστημα Wear OS, καθώς η Meta ξεκίνησε τις δοκιμές της beta έκδοσης του WhatsApp που θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερη λειτουργικότητα στους χρήστες απευθείας από τον καρπό τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WABetaInfo, ο καθένας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο beta πρόγραμμα του WhatsApp μέσω του smartphone τους και έπειτα να προχωρήσει στην εγκατάσταση της εφαρμογής στο smartwatch του, αρκεί το τελευταίο να χρησιμοποιεί την έκδοση Wear OS 3.

Από εκεί και πέρα, θα μπορεί να βλέπει μια λίστα με τις πιο πρόσφατες συνομιλίες του, να απαντά σε συνομιλίες είτε με γραπτό είτε με φωνητικά υπαγορευμένο μήνυμα, αλλά και να ξεκινά νέες συνομιλίες από την λίστα των επαφών. Σταδιακά θα ξεκλειδώσουν ακόμη περισσότερες λειτουργίες που λογικά θα δούμε στην τελική έκδοση του WhatsApp για το Wear OS.

Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Wear OS και περιμένουμε ακόμη περισσότερες πολύ δημοφιλείς εφαρμογές να βελτιστοποιηθούν για το λειτουργικό σύστημα της Google. Η τελευταία προσπαθεί εδώ και μήνες να δελέασει τους developers προκειμένου να ενισχύσουν το Wear OS και ευελπιστούμε ότι το WhatsApp θα είναι απλά η αρχή.

[via]

Loading