WhatsApp: Δυνατότητα αποθήκευσης των one-time μηνυμα΄των υπό έναν όρο

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp έχει ενσωματώσει εδώ και αρκετούς μήνες τη λειτουργία αποστολής μηνυμάτων που διαγράφονται αυτόματα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που ορίζει ο αποστολέας ή μετά την πρώτη θέαση τους από τον παραλήπτη.

Τώρα επιστρέφει με μια νέα εξέλιξη, το Keep in Chat, που θα δίνει στον παραλήπτη τη δυνατότητα να κρατήσει μέσα στη συνομιλία αυτά τα μηνύματα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχει πάρει την άδεια από τον αποστολέα.

Η διαδικασία είναι εύκολη και άμεση, καθώς ο παραλήπτης θα μπορεί να κρατήσει το δάκτυλο του παρατεταμένα επάνω στο μήνυμα για να αιτηθεί να το κρατήσει ορατό. Αυτόματα θα φτάνει σχετική ειδοποίηση στον αποστολέα και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του τελευταίου να δώσει την άδεια του ή όχι. Εξυπακούεται ότι αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε το μήνυμα θα διαγράφεται οριστικά.

Σε περίπτωση που η απάντηση είναι θετική, τότε το μήνυμα θα παραμένει ορατό στη συνομιλία και θα προστίθεται σε αυτό ένα bookmark που θα υποδηλώνει πως μπορεί να βρεθεί στον φάκελο με τα κρατημένα μηνύματα.

Η νέα λειτουργία Keep in Chat λανσάρεται σταδιακά και θα φτάσει σε όλους τους χρήστες του WhatsApp μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[WhatsApp]

Loading