WhatsApp: Έρχεται βιομετρικό άνοιγμα της εφαρμογής με αναγνώριση προσώπου

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τον ερχομό φωνητικών και video κλήσεων στη desktop έκδοση της υπηρεσίας WhatsApp, η ομάδα της ιστοσελίδας WABetaInfo επιστρέφουν με μια ακόμη “ανασκαφή” από beta mobile έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας.

whatsapp-biometric-lock.jpg

Αυτή τη φορά εντόπισαν στον κώδικα αναφορά για υποστήριξη ανοίγματος της εφαρμογής και με αναγνώριση προσώπου, καθώς τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι διαθέσιμα εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια θα αντικατασταθεί η ενότητα “Fingerprint lock” στο μενού των ρυθμίσεων από το “Biometric lock” και εκεί θα υπάρχει η επιλογή για την αναγνώριση προσώπου.

whatsapp-group-calls.jpg

Στην ίδια beta έκδοση του WhatsApp για συσκευές Android εντόπισαν και τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε ομαδική κλήση ακόμη και μετά την έναρξη της. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ενσωματωθούν οι νέες λειτουργίες για όλους τους χρήστες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading