WhatsApp: Έρχονται φωνητικές/video κλήσεις και στη desktop εφαρμογή


Για μια ακόμη φορά η ομάδα του WABetaInfo αποκαλύπτουν νέες λειτουργίες που πιθανότατα θα προστεθούν στην υπηρεσία WhatsApp. Αυτή τη φορά αναφέρουν ότι στη beta έκδοση 2.2043.7 της desktop εφαρμογής της υπηρεσίας υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης φωνητικών και video κλήσεων απευθείας από τη desktop εφαρμογή, κάτι που μέχρι σήμερα μπορεί να γίνει μόνο από τις mobile εφαρμογές για Android και iOS.

whatsapp-beta-voice.jpg

Στις δοκιμές που πραγματοποίησαν είδαν ότι οι κλήσεις εμφανίζονται σε pop-up παράθυρο με επιλογές για αποδοχή ή απόρριψη κλήσης, έναρξη video κλήσης, σίγαση κλπ., ενώ θα υποστηρίζονται και οι ομαδικές τηλεφωνικές/video κλήσεις σε μελλοντικό update. Η ενσωμάτωση των νέων λειτουργιών θα είναι σαφέστατα καλοδεχούμενη για όσους χρησιμοποιούν την υπηρεσία στον υπολογιστή τους, αφού δεν θα χρειάζεται να πιάσουν καθόλου το smartphone τους προκειμένου να απολαύσουν όλες τις δυνατότητες του WhatsApp.

whatsapp-beta-voice-1.jpg

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τη Facebook, επομένως, θα περιμένουμε μερικές ημέρες/εβδομάδες για την ανακοίνωση και τις αναλυτικές λεπτομέρειες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading