WhatsApp: Νέα δυνατότητα να εισέρχεσαι σε ομαδικές video κλήσεις ενώ έχουν ξεκινήσει

Παρότι η messaging πλατφόρμα του WhatsApp αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα φέτος, εξακολουθεί να διευκολύνει και να καθιστά εύκολη και χρηστική την εμπειρία των χρηστών της με τις νέες λειτουργίες του. Μέχρι πρότινος, επιτρέπονταν οι ομαδικές κλήσεις στην πλατφόρμα, αλλά στην περίπτωση που δεν προλάβαινε ο χρήστης να είναι «απίκο» κατά την έναρξης της κλήσης, δεν μπορούσε να συνδεθεί.

Η WhatsApp ανακοίνωσε μία νέα ενημέρωση για την πλατφόρμα όπου θα επιτρέπεται η δυνατότητα συμμετοχής σε μία βιντεοκλήση κατά τη διάρκεια της ομιλίας με τους χρήστες. Με την κυκλοφορία της νέας λειτουργίας, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν τις τρέχουσες κλήσεις και θα επιλέγουν να συμμετάσχουν από την εμφανιζόμενη λίστα που θα παρέχεται.

Παράλληλα, θα έχουν την επιλογή να αφήσουν μία κλήση ως «τρέχουσα», εάν δεν επιθυμούν να συνδεθούν. Μάλιστα, στην περίπτωση που θέλουν να έχουν μία εικόνα σχετικά με το ποιος συμμετέχει στην κλήση, θα παρέχεται μία προεπισκόπηση με τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί σήμερα για τους Android χρήστες και θα έρθει σε όλους τους χρήστες του WhatsApp τις επερχόμενες εβδομάδες

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[WhatsApp]

Loading