WhatsApp: Πλεόν μπορείς να κρύβεις πληροφορίες από συγκεκριμένους χρήστες

Το WhatsApp είχε ξεκινήσει από πέρυσι τις δοκιμές απόκρυψης της φωτογραφίας προφίλ, της κατάστασης Last Seen και του About για ορισμένες ομάδες χρηστών, αλλά τώρα έφτασε η ώρα να λανσάρει τα νέα εργαλεία προστασίας της ιδιωτικότητας για όλους τους χρήστες της υπηρεσίας σε συσκευές Android και iOS.

Με μια βόλτα στις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας του λογαριασμού σας θα δείτε την προσθήκη της επιλογής “My contacts except…” που ουσιαστικά σας επιτρέπει να κρύβετε τις προαναφερθείσες πληροφορίες από συγκεκριμένους χρήστες, ωστόσο, καλό θα είναι να γνωρίζετε πως θα παραμένουν ενεργοποιημένες στις ομαδικές συνομιλίες σας. Επίσης, δεν θα μπορείτε να δείτε ούτε εσείς τις αντίστοιχες πληροφορίες των χρηστών που έχετε αποκλείσει από τις δικές σας.

Εκτός από την απόκρυψη των παραπάνω, η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp εγκαινιάζει ορισμένες νέες λειτουργίες διαχείρισης των ομαδικών κλήσεων, επιτρέποντας στον admin να σιγήσει οποιονδήποτε χρήστη συμμετέχει σε μια ομαδική συνομιλία και να στέλνει μηνύματα με αποδέκτες συγκεκριμένους χρήστες του group. Επιπλέον, θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση όταν κάποιος εισέρχεται σε μια ομαδική συνομιλία.

[WhatsApp]

Loading