WhatsApp: Πληθώρα νέων λειτουργιών έφτασαν στη δημοφιλή υπηρεσία

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ανακοίνωσε την ενσωμάτωση ορισμένων νέων λειτουργιών στην δημοφιλή υπηρεσία, τις οποίες λίγο - πολύ περιμέναμε από τις διαρροές των προηγούμενων εβδομάδων μέσω των beta εκδόσεων.

Καταρχάς, το WhatsApp Communities προορίζεται για χρήση από οργανισμούς όπως είναι τα σχολεία με σκοπό να υπάρχει ένα ενιαίο κανάλι ενημέρωσης και ανταλλαγής αρχείων. Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν σε ένα Community, αλλά το σίγουρο είναι πως πρόκειται για πλήρως ιδιωτικά κανάλια που προστατεύονται κανονικά από την end-to-end κρυπτογράφηση.

whatsapp-new-features.jpg

Επίσης, η εφαρμογή WhatsApp αποκτά επίσημα πλέον τα emoji reactions στα μηνύματα όπως τα γνωρίζουμε από άλλες παρεμφερείς εφαρμογές messaging, ενώ σύντομα θα προστεθούν συντομεύσεις για emoji στη desktop έκδοση της υπηρεσίας.

Αυξάνεται το όριο ομαδικής φωνητικής κλήσης στους εώς 32 συμμετέχοντες, αυξάνεται το μέγεθος των αρχείων που μπορείς να ανταλλάξεις μέσω του WhatsApp από τα 100MB στα 2GB ανά αρχείο, ενώ οι διαχειριστές των ομαδικών συνομιλιών (Group Admins) θα μπορούν πλέον να αφαιρούν συγκεκριμένα μηνύματα για να μην εμφανίζονται σε όλα τα μέλη του chat.

[WhatsApp]

Loading