WhatsApp: Σύνδεση πολλαπλών συσκευών και αποστολή μηνύματος στον εαυτό σου

Πλησιάζουμε ακόμα περισσότερο στην δυνατότητα χρήσης του περίφημου Companion Mode στο WhatsApp, το οποίο ουσιαστικά επιτρέπει στον χρήστη να συνδέσει πολλαπλές συσκευές με τον αριθμό που χρησιμοποιεί στην υπηρεσία.

Η τελευταία beta έκδοση 2.22.24.18 ξεκλείδωσε την δυνατότητα σύνδεσης έως 4 συσκευών στον ίδιο λογαριασμό WhatsApp σε ορισμένους beta testers, και όλες οι συσκευές απολαμβάνουν ακριβώς τα ίδια προνόμια και λειτουργίες που τους προσφέρει η υπηρεσία (π.χ. end-to-end κρυπτογράφηση).

whatsapp-companion-mode.jpg

Σε περίπτωση που συμμετέχετε στις δοκιμές beta και θέλετε να ελέγξετε αν έχει ανοίξει το Companion Mode και σε εσάς, τότε θα πρέπει να μεταβείτε στις επιλογές από την αρχική οθόνη της εφαρμογές και να επιλέξετε το “Link a Device”. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε να ανοίξει για περισσότερους χρήστες, αλλά και το ευρύτερο λανσάρισμα στην τελική έκδοση του WhatsApp.

whatsapp-message-yourself.jpg

Μια άλλη νέα λειτουργία που έκανε την εμφάνιση της στην τελευταία beta έκδοση είναι η δυνατότητα να στείλεις μήνυμα στον εαυτό σου, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο αν θέλεις να αποθηκεύεις γρήγορα κάποια υπενθύμιση, links, φωτογραφίες κλπ. που στη συνέχεια μπορείς να δεις από την desktop εφαρμογή του WhatsApp στον υπολογιστή σου. Τα μηνύματα στον εαυτό σου είναι ορατά σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές και προστατεύονται κανονικά από end-to-end κρυπτογράφηση.

[via]

Loading