Η Wiko παρουσιάζει το Tommy2 Plus και τη νέα σειρά VIEW στην IFA 2017

[Δ.Τ.]

Η WIKO, η γαλλική εταιρεία κινητών τηλεφώνων, συνεχίζει να κάνει όλο και πιο προσιτή την τεχνολογία με το λανσάρισμα της νέας σειράς widescreen smartphones VIEW, η τιμή των οποίων ξεκινάει στα €179.

Ο εκδημοκρατισμός της τεχνολογίας

Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 2011, η υπόσχεση της Wiko ήταν να κάνει την τεχνολογία προσβάσιμη στο ευρύ κοινό. Έχοντας στο επίκεντρο πάντα τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, παρέχει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα από smartphones, wearables και αξεσουάρ καθώς και ένα ειδικά σχεδιασμένο interface. Τώρα είναι #4 στη Δυτική Ευρώπη αλλά και σταθερά στο #2 στην γενέτειρά της τη Γαλλία, ενώ έχει παρουσία σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 2017, το brand επεκτάθηκε, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη γερμανική αγορά, όπου εμβαθύνει στο θέμα της εγγύτητας με τους χρήστες.

Πιστή στην αποστολή της, η Wiko παρουσιάζει στην IFA τη νέα σειρά smartphone VIEW.

Απολαύστε το εύρος

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά VIEW! Τα Smartphones με 18:9 wide screens προσφέρουν μία εξαιρετική εμπειρία θέασης, σε συσκευές που είναι προσιτές. Ανεξάρτητα του τί βλέπετε, το format οθόνης 18:9 widescreen βελτιστοποιεί τη θέαση με περισσότερη ωφέλιμη επιφάνεια σε compact smartphones. Περισσότερη οθόνη, λιγότερο περίγραμμα. Δείτε περισσότερο περιεχόμενο ενώ κάνετε την πλοήγησή σας και διαβάστε περισσότερο κείμενο στην οθόνη σας. Πιο βολικό για να βλέπετε ταινίες ή φωτογραφίες και να παίζετε παιχνίδια. Απολαύστε τον επιπλέον χώρο για split screen multitasking σε 2 τέλεια τετράγωνα παράθυρα. Η Wiko κάνει προσβάσιμη την εξαιρετική εμπειρία θέασης, με τιμές που ξεκινούν από τα €179.

1 ιδέα. 3 συσκευές

VIEW. Μεγεθύνετε την οπτική σας

Απολαύστε την ξεχωριστή εμπειρία θέασης με την οθόνη 5.7” του VIEW σε ένα smartphone το οποίο χωράει μέσα στην παλάμη σας.

Χαρακτηριστικά:

  • 5.7” HD+ εντυπωσιακή οθόνη
  • 18:9 ευρεία οθόνη
  • 16MP selfie κάμερα, Live portrait blur
  • 13MP οπίσθια κάμερα, 52MP Super Pixel
  • Επεξεργαστής QualcommTM Quad-Core
  • 3GB RAM, 4G LTE,
  • Διαθέσιμο σε 16GB ή 32GB ROM
  • Δαχτυλικό αποτύπωμα
  • MicroSD έως 128GB. Dual SIM
  • Android Nougat

Προτεινόμενη τιμή: 16GB στα 179 EUR και 32GB στα 199 EUR.

VIEW XL. Μεγεθύνετε την οπτική σας ακόμη περισσότερο.

Για εσάς που χρειάζεστε ακόμα περισσότερο χώρο, το View XL είναι για εσάς. Απολαύστε την εντυπωσιακή οθόνη 5.99” για να μεγεθύνετε την εμπειρία σας για ένα smartphone το οποίο θα θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας.

Χαρακτηριστικά:

  • 5.99” HD+ εντυπωσιαή οθόνη
  • 18:9 ευρεία οθόνη
  • 16MP selfie κάμερα, Live portrait blur
  • 13MP οπίσθια κάμερα, 52MP Super Pixel
  • Επεξεργαστής QualcommTM Quad-Core
  • 3GB RAM, 4G LTE, 32GB ROM
  • Δαχτυλικό αποτύπωμα
  • MicroSD έως 128GB. Dual SIM
  • Android Nougat

Προτεινόμενη τιμή: 229 EUR.

VIEW Prime. Μεγεθύνετε την οπτική σας & απολαύστε selfies.

Προσθέστε ακόμα περισσότερα στις φωτογραφίες σας με την εντυπωσιακή οθόνη 5.7” για εξαιρετικές επιδόσεις και selfies που μοιάζουν με έργα τέχνης. Εξοπλισμένο dual selfie camera για μία πραγματικά φιλική ομαδική φωτογραφική εμπειρία.

Χαρακτηριστικά:

  • 5.7” HD+ εντυπωσιακή οθόνη
  • 18:9 ευρεία οθόνη
  • 20 + 8MP dual selfie κάμερα
  • 120° group selfies, Live portrait blur
  • 16MP οπίσθια κάμερα, 64MP Super Pixel
  • Επεξεργαστής QualcommTM Octa-Core
  • 4GB RAM, 4G LTE, 64GB ROM
  • Δαχτυλικό αποτύπωμα
  • MicroSD up to 128GB. Dual SIM
  • Android Nougat

Προτεινόμενη τιμή: 269 EUR.

Για ολοζώντανες Selfie!

Αποθανατίστε τις καλύτερες στιγμές σας με selfies που αξίζει να μοιράζεστε.

Φωτογράφισε περισσότερο εσένα

Αναπαράγετε φωτεινά χρώματα με οξείες λεπτομέρειες για θεαματικές selfies χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα 16MP στα VIEW και VIEW XL. Γίνετε ένας πραγματικός Selfie ειδικός με τους δυο αισθητήρες (dual sensors) 20 + 8 MP στο VIEW Prime. Ετοιμαστείτε για ένα φυσικό αποτέλεσμα, μέρα και νύχτα καθώς το soft light flash παραμένει αναμμένο ώστε να αναπαραγάγει ομαλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Πλέον δε χρειάζεται κόπο! Απλώς στοχεύετε και φωτογραφίζετε με το Auto-HDR, για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που αποθανατίζουν ό,τι βλέπουν τα μάτια σας.

Βελτιστοποιείστε το φως

Για φωτεινές και φυσικές selfies, αιχμαλωτίστε το φως του περιβάλλοντός σας με τη λειτουργία low light optimisation. Ο αισθητήρας απεικόνισης imaging sensor είναι κατασκευασμένος ειδικά για δευτερεύοντα φωτισμό ώστε να εξασφαλίζει καλύτερο εύρος και ευαισθησία και λιγότερες παρεμβολές. Το μεγάλο άνοιγμα φακού f/2.0 και οι φακοί 5P lenses λειτουργούν σε πλήρη αρμονία, ώστε να βελτιώνουν το φωτισμό, μειώνοντας ταυτόχρονα τις λωρίδες και σκιές φωτός στις φωτογραφίες σας.

Θολώστε δημιουργικά τις φωτογραφίες σας

Απαλύνετε το φόντο και εστιάστε σε εσάς σε πραγματικό χρόνο, προσομοιώνοντας το εφέ εστιακού μήκους με τη λειτουργία Live portrait blur. Διορθώστε και τελειοποιείστε τις λήψεις σας με τη λειτουργία Face beauty για απαλότερη επιδερμίδα, μεγαλύτερα μάτια και πολλά ακόμη εφέ. Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε διασκεδαστικά χρώματα με τα Live Filters.

Γίνε ο ειδικός στις group selfies

Γιατί να μείνει κάποιος απέξω; Τώρα μπορείτε να πάρετε φωτογραφίες με εύρος 120° που αποθανατίζουν όλη την παρέα με τη λειτουργία Auto-group selfie, διαθέσιμη στο VIEW Prime και την dual selfie 20 + 8 MP κάμερα που διαθέτει.

Οι εικόνες λένε περισσότερα από τις λέξεις

Τώρα μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες που να λένε μία ολόκληρη ιστορία, από τη δική σας οπτική, κάθε στιγμή όπου και αν βρίσκεστε!

Κάντε τις εντυπωσιακές!

Αποτυπώστε ζωντανές και ευκρινείς φωτογραφίες στις πίσω κάμερες υψηλής ποιότητας, με 13MP στο VIEW και VIEW XL και 16MP στο VIEW Prime. Επιτρέψτε στη λειτουργία Auto Scene Detection for Portrait and Night να βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις σας αυτόματα για κάθε περίσταση. Εναλλακτικά, πάρτε τον έλεγχο στα χέρια σας, ενεργοποιώντας τη λειτουργία Pro ή HDR για να επαγγελματικές λήψεις κάθε φορά! Επιλέξτε ένα out of focus φόντο και εστιάστε στο κεντρικό σας θέμα με τη λειτουργία Live Artistic blur. Ολοκληρώστε τις φωτογραφίες σας με τα Live Face beauty φίλτρα.

Ακόμα περισσότερα pixels

Μεγέθυνση και λήψη ακριβών λεπτομερειών και υφών από απόσταση με τη λειτουργία Super Pixel. Πολλαπλασιάστε την ανάλυσή σας για εκπληκτικά ακριβείς λήψεις 52MP στα VIEW και VIEW XL και 64MP στο VIEW Prime.

Δημιουργείστε videos που αξίζουν να τα μοιραστείτε

Σταθεροποιείστε τα video σας

Δημιουργείστε ομαλά και ευκρινή βίντεο καθώς η σειρά VIEW είναι προσαρμοσμένη ώστε να απαθανατίζει την κίνηση της πραγματικής ζωής. Τα smartphones είναι εξοπλισμένα με Video stabilisation ώστε να ακυρώνουν ακούσιες κινήσεις και κουνήματα.

Κάντε επαγγελματικό Zoom

Δημιουργήστε κλιπ επαγγελματικής ποιότητας με απρόσκοπτες μεταβάσεις μεταξύ μεγάλων και στενών κάδρων. Το Live Auto Zoom, στο VIEW Prime, επιτρέπει την ανίχνευση και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο ενός επιλεγμένου κινούμενου θέματος.

Fast forward

Ανεβάστε τους ρυθμούς με ένα boost ενέργειας σε καθημερινές στιγμές με το Time lapse.

Μαγευτικά μεταλλικό

Το ίδιο εντυπωσιακό και από την πίσω όψη του! Ο μεταλλικός σχεδιασμός τονίζεται με 4 premium χρώματα: Μαύρο, Χρυσό, Βαθύ Bleen και ένα ολοζώντανο κόκκινο κερασί.

Συνολική προστασία

Απολαύστε την πλήρη προστασία με μία λεπτή, ολοκληρωμένη θήκη με άνετη εφαρμογή. Παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις καθημερινές ενημερώσεις και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: εισερχόμενες κλήσεις, ειδοποιήσεις, τίτλος τραγουδιού και όνομα καλλιτέχνη. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την προστατευτική θήκη διπλού υλικού, ή το εξαιρετικά ανθεκτικό, anti-fingerprint γυάλινο κάλυμμα.

Το VIEW θα είναι η πρώτη συσκευή της σειράς, η οποία θα λανσαριστεί τον Οκτώβριο, ενώ τα VIEW XL και VIEW Prime θα ακολουθήσουν αργότερα το 2017.

TOMMY2 PLUS

Αναβαθμισμένα πολυμέσα σε κορυφαίες ταχύτητες

Το Tommy2 Plus είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Κατασκευασμένο με στόχο την άνεση του χρήστη, το Tommy2 Plus έρχεται με τεχνολογία NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου), οθόνη 5.5” HD και ταχύτητες 4G. Η διαχείριση πολλαπλών εργασιών γίνεται εύκολα με τον επεξεργαστή Qualcomm Quad-Core, ενώ είναι εξοπλισμένο με Android Nougat, τη νέα πλατφόρμα πλοήγησης της Wiko User Interface αλλά και με μεγάλο εύρος χρωμάτων για κάθε παλέτα.

Ζωντανά και με άνεση με την τεχνολογία NFC

Το Tommy2 Plus προσφέρει άνεση στην καθημερινότητα του χρήστη με την τεχνολογία NFC*. Εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών, εύκολου pairing αλλά και τη δυνατότητα χρήσης travelcard. Το smartphone σας μπορεί και λειτουργεί ως ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι αλλά και travelcard για τις δημόσιες συγκοινωνίες, ενώ χρησιμοποιεί και ετικέτες για NFC.

*το NFC είναι προαιρετικό

Μεγαλύτερα & Φωτεινότερα πολυμέσα

Αναβαθμίστε την εμπειρία πολυμέσων στην XL 5.5” HD οθόνη. Απολαύστε ακόμα πιο ζωντανές φωτογραφίες που είναι ορατές από κάθε γωνία, λόγω της τεχνολογίας IPS και φωτεινότητας 500 nits.

Εικόνες που ξεχωρίζουν

Με οπίσθια κάμερα 13MP με LED flash, οι φωτογραφίες σας θα αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε και τις selfies σας με την μπροστινή κάμερα 5MP, με Display flash. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε και την προσωπική σας πινελιά με τα εργαλεία Pro mode, HDR, Smile Shot η ακόμα και τα αστεία Live φίλτρα, προσαρμόζοντας τις φωτογραφίες σας ειδικά για το Ιnstagram. Μπορείτε ακόμα και να ετοιμάσετε ένα διασκεδαστικό video με το HD video recording αλλά και να προσθέσετε ένα επαγγελματικό εφέ στα video σας με το Time Lapse. Σε ό,τι αφορά στον αποθηκευτικό χώρο, έχετε στη διάθεσή 16GB ROM και μνήμη που μπορεί να επεκταθεί έως τα 144GB.

Ετοιμαστείτε για multitasking!

Το δυναμικό Tommy2 Plus τρέχει με εξαιρετική ταχύτητα σε 4G επιτρέποντας τη διαχείριση πολλαπλών εργασιών. Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς ενώ τη συζητάτε με τους φίλους σας στα social media. Μπορείτε ακόμα και να μοιράζεστε video με τα spoilers της επόμενης εβδομάδας! Η εξαιρετικά ομαλή λειτουργία του επεξεργαστή Qualcomm Quad-Core στα 1.4GHz θα σας εντυπωσιάσει.

Η πλοήγηση είναι ενστικτώδης

Το Tommy2 Plus θέλει να απλοποιεί τα πράγματα οπότε και έχει φροντίσει ώστε η πλοήγηση να είναι ενστικτώδης. Με το τελευταίο Android Nougat, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το βολικό Multi Window. Χωρίστε την οθόνη σας για να αναζητήσετε τις ημερομηνίες συναυλιών του αγαπημένου σας καλλιτέχνη, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείτε το τελευταίο του video clip. Μεταβείτε εύκολα από το ένα app στο άλλο και μοιραστείτε περιεχόμενο με τους φίλους σας. Μπορείτε ακόμα να επεκτείνετε τη χρήση με το Battery optimisation και το Doze. Επιπλέον το ολοκληρωμένο Wiko User Interface περιλαμβάνει Battery Tips και Widgets για να διαχειρίζεστε την κατανάλωση ενέργειας.

Μέταλλο και χρώμα

Εμπνευσμένο από την γαλλική σχεδιαστική ομάδα της WIKO, το Tommy2 Plus έχει φίνο μεταλλικό σχεδιασμό και στρογγυλεμένες γωνίες που το κάνουν βολικό στο κράτημα. Το Tommy2 Plus έρχεται σε ζωντανές εκδόσεις. Το εύρος χρωμάτων περιλαμβάνει 5 μοντέρνες αποχρώσεις. Για τα πιο κλασσικά γούστα διατίθεται σε Μαύρο, Χρυσό και Ροζ Χρυσό, ενώ για τους πιο εναλλακτικούς καταναλωτές υπάρχει το Bleen και το Lime.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.wikomobile.com.

Loading