Willow: Η θρυλική ταινία φαντασίας επιστρέφει ως τηλεοπτική σειρά από τη Disney

Οι λίγο μεγαλύτεροι σε ηλικία σαφέστατα γνωρίζετε το Willow, την ταινία φαντασίας του George Lucas που σκηνοθέτησε ο Ron Howard και κυκλοφόρησε το 1988 με πρωταγωνιστές τους Warwick Davis και Val Kilmer, αλλά και το ομώνυμο video game της Capcom. Η ταινία είχε έρθει στην Ελλάδα με τον τίτλο “Willow: Η οργή των θρύλων” και τη βλέπαμε τακτικά τη δεκαετία του ’90 κάτι ωραία ανέμελα μεσημέρια.

Το Willow, λοιπόν, επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο, καθώς η Disney αποφάσισε να δημιουργήσει τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ταινία, αν και η υπόθεση θα εκτυλίσσεται αρκετά χρόνια μετά από τα όσα συνέβησαν τότε. Θα δούμε αρκετούς νέους χαρακτήρες, ωστόσο, θα επανέλθει στον ρόλο του ο Warwick Davis και θα συμμετέχουν στην παραγωγή αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της original ταινίας.

Όπως δήλωσε ο Ron Howard στην ανακοίνωση της Disney, η τηλεοπτική σειρά Willow δεν θα αποτελέσει απλά μια βουτιά στη νοσταλγία της εποχής, αλλά θα εξελίξει σημαντικά την ιστορία που έμεινε στο συρτάρι για πάνω από 30 χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο George Lucas είχε εμπνευστεί τον κόσμο του Willow από τη δεκαετία του ’70, αλλά άφησε στην άκρη το project για να ασχοληθεί με τα…Star Wars. Επίσης, είχε επιλέξει ως πρωταγωνιστή τον Warwick Davis από τότε που τον προσέλαβε στο Star Wars: Return of the Jedi στον ρόλο ενός Ewok.

Για όσους δεν θυμούνται την ταινία, είναι μια πολύ ευχάριστη περιπέτεια για την ιστορία του Willow Ufgood, ο οποίος έχει ως αποστολή να προστατεύσει ένα βρέφος (Elora Danan) από μια σατανική βασίλισσα. Στην προσπάθεια του έχει με το μέρος του έναν τρομερό μαχητή, τον Madmartigan που ενσάρκωσε τότε ο Val Kilmer.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα το δούμε αποκλειστικά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading