Windows 10: Ενδείξεις ότι έρχονται ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση

Χρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια και αρκετή δουλειά προκειμένου το Windows 10 να φτάσει στο σημερινό αισθητικό και λειτουργικό επίπεδο, παρόλα αυτά, η Microsoft δεν επαναπαύεται και ήδη υπάρχουν ενδείξεις ότι θα προχωρήσει σε νέες αλλαγές για να φρεσκάρει το design και όχι μόνο.

Η εταιρεία δημοσίευσε μια αγγελία όπου ζητά κάποιον/κάποια για να τη βοηθήσει στις συνεργασίες της με σκοπό να “ενορχηστρώσουν και να παραδώσουν μια οπτική αναζωογόνηση των εμπειριών του Windows”. Μετά από λίγη ώρα, η Microsoft αφαίρεσε από την αγγελία τη φράση περί οπτικής αναζωογόνησης, αλλά η “ζημιά” έγινε αφού ήδη κάνει τον γύρο του Διαδικτύου η πρόθεση της.

Υποθέτουμε ότι η όποια σχεδιαστική ανανέωση στο Windows 10 θα χρειαστεί αρκετό καιρό μέχρι να φτάσει στους τελικούς χρήστες, διαφορετικά, η Microsoft δεν θα άλλαζε ελαφρώς την αγγελία της. Ευελπιστούμε ότι εάν και εφόσον γίνουν αλλαγές, να μην περιοριστούν μόνο στο αισθητικό κομμάτι.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading