Windows 10 Pro με €9.62, η καλύτερη επιλογή για επεξεργαστές AMD Ryzen 3000

Η αιώνια μάχη μεταξύ Intel και AMD έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα από τότε που η δεύτερη παρουσίασε τη νέα σειρά επεξεργαστών AMD Ryzen 3000, μιας και ήδη σημειώνει πολύ υψηλές πωλήσεις σε Ασία και Ευρώπη.

Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της Danawa Research από τη Νότια Κορέα και το Mindfactory (μεταπωλητής από Γερμανία), η νέα σειρά AMD Ryzen 3000 έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε μερίδιο αγοράς τους επεξεργαστές της Intel και κατέχει πλέον το 53.36%.

Η νέα σειρά της AMD φέρνει υψηλές επιδόσεις για gamers και δημιουργούς περιεχομένου με εξαιρετική σχέση απόδοσης - τιμής, δυνατότητες overclocking και οικονομική ενεργειακή κατανάλωση. Εν συντομία, εάν θέλεις να αναβαθμίσεις το hardware του υπολογιστή σου, τότε οι AMD Ryzen 3000 είναι μια καλή ευκαιρία.

Τις περισσότερες φορές, όμως, ένας νέος επεξεργαστής δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα motherboard και σε ορισμένες περιπτώσεις και σε μια ένα κάρτα γραφικών ή περισσότερη μνήμη RAM. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές ο χρήστης να σκέφτεται να προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση του υπολογιστή και αυτό συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση νέου λειτουργικού συστήματος.

Όπως έχουν δείξει πρόσφατες δοκιμές και benchmarks, οι υπολογιστές που τρέχουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows 10 έχουν καλύτερη απόδοση αν διαθέτουν επεξεργαστή AMD Ryzen 3000. Επομένως, αν ο χρήστης σκέφτεται να επενδύσει σε μια νέα έκδοση π.χ. του Windows 10 Pro, τότε ενδεχομένως θα χρειαστεί να ξοδέψει αρκετά επιπλέον χρήματα για να αγοράσει την άδεια από τη Microsoft. Μια καλή και σαφέστατα πολύ πιο προσιτή λύση έιναι να αγοράσει μια άδεια για Windows 10 Pro από το κατάστημα Goodoffer24.

Το κατάστημα Goodoffer24 είναι μια online πλατφόρμα που εξειδικεύεται σε πωλήσεις λογισμικού, όπως τα Windows 10 και Office 365, αλλά και σε πληθώρα Video Games και προγραμμάτων Antivirus. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Με περισσότερα από 10 χρόνια στον χώρο και εξαιρετικό feedback από τους πελάτες του (δείτε reviews στο Trustpilot), το Goodoffer24 ανά τακτά διαστήματα έρχεται στο προσκήνιο με σπουδαίες προσφορές.

Αυτή την περίοδο μπορείτε να δηλώσετε το κουπόνι JGM25 στο ταμείο για να λάβετε επιπλέον έκπτωση 25% στις αγορές σας!

Ενδεικτικά παραθέτουμε τα παρακάτω προϊόντα και τις τιμές τους:

Προτού κλείσουμε να αναφέρουμε και το ξεχωριστό εκπτωτικό κουπόνι JGO24OFFICE2019 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο ταμείο ειδικά για τα παρακάτω προϊόντα, κερδίζοντας έκπτωση 30%.

Η διαδικασία για την αγορά κωδικού είναι πανεύκολη. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που περιλαμβάνει τον κωδικό σας (καμιά φορά μπορεί να πάει στον φάκελο Spam, οπότε ρίξτε μια ματιά και εκεί καλού κακού). Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, καθώς προσφέρουν υποστήριξη πελατών 24/7 (στο info[at]goodoffer24.com. Σημειώστε, επίσης, ότι προτείνουν και αυτοί μέθοδο πληρωμής μέσω PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές.

Όλες οι προσφορές και οι ειδικές εκπτώσεις ισχύουν για περιορισμένη χρονική διάρκεια και μέχρις εξαντλήσεως των διαθέσιμων κωδικών.

www.GoodOffer24.com / info [at] goodoffer24.com

Loading