Windows 10 November 2019 Update: Ξεκίνησε η διάθεση της νέας έκδοσης για όλους

Αναμονή τέλος. Μετά από δοκιμές μερικών ημερών στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Windows Insiders, έφτασε η ώρα να λάβουν την τελική έκδοση του Windows 10 November 2019 Update όλοι οι χρήστες.

Η Microsoft έχει ξεκινήσει τη διανομή της αναβάθμισης, η οποία σε αντίθεση με τα προηγούμενα updates δεν έχει μεγάλο μέγεθος, ούτε φέρνει συνταρακτικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα. Περισσότερο, θα λέγαμε, ότι διορθώνει την πλειοψηφία των μικροπροβλημάτων του Windows 10 May 2019 Update.

Υπάρχουν, πάντως, ορισμένα νέα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα πρόσβασης σε third-party ψηφιακό βοηθό από τη lock screen, νέοι τρόποι προσθήκης κάποιων events από το calendar απευθείας στην taskbar, νέοι τρόποι διαχείρισης των ειδοποιήσεων από το Action Center και νέο σύστημα αναζήτησης αρχείων στο File Explorer. Θα παρατηρήσετε, επίσης, ότι αφήνοντας τον κέρσορα του mouse επάνω στο εικονίδιο του Star Menu, αυτό θα ανοίξει πλήρως.

Για να δείτε εάν έχει έρθει το Windows 10 November 2019 Update στον υπολογιστή σας θα χρειαστεί να μεταβείτε στο μενού των ρυθμίσεων και από εκεί στην ενότητα Windows Update. Η συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται “Feature update to Windows 10, version 1909” ή “Ενημέρωση δυνατοτήτων για τα Windows 10, έκδοση 1909” σε όσους χρησιμοποιούν Ελληνικά Windows.

Loading