Windows 11 2022 Update: Διαθέσιμη η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση με πολλά νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft ξεκίνησε την διανομή του πρώτου μεγάλου update για το Windows 11, για το οποίο αφήνει στην άκρη την ονομασία version 22H2 μιας και πλέον θα προχωρά σε ένα ετήσιο update όπως έχουμε συνηθίσει και από την Apple.

Στο Windows 11 2022 Update έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, προσθήκες και βελτιώσεις, με τη Microsoft να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να προσφέρει μια όσο το δυνατόν πιο απλοποιημένη εμπειρία χρήσης που θα συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, αλλά ταυτόχρονα θέλει να μετατρέψει τα Windows PCs στον απόλυτο προορισμό για το gaming και την δημιουργία περιεχομένου.

Όπως αναφέρει στο επίσημο blog της,

Είμαστε ενθουσιασμένοι με το επόμενο βήμα στο Windows 11 και θέλουμε να εμπνεύσουμε τους χρήστες. Το Windows 11 σχεδιάστηκε για να φέρει τους ανθρώπους κοντά, να βοηθήσει τους χρήστες να παίξουν και να διασκεδάσουν, να ενισχύσει την παραγωγικότητα και να εμπνεύσει τους δημιουργούς. Εξυπηρετώντας περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες, το Windows είναι η πλατφόρμα για την ώθηση της καινοτομίας. Για τους καταναλωτές, το Windows 11 καθιστά πιο εύκολη την καθημερινότητα. Για τις επιχειρήσεις, το Windows 11 είναι ένα λειτουργικό σύστημα για το υβριδικό σύστημα εργασίας και η πιο ασφαλής έκδοση Windows που έχουμε δει. Για τους developers και τους δημιουργούς, το Windows 11 είναι μια ανοικτή πλατφόρμα που γεννά νέες ευκαιρίες για την ανάδειξη των δημιουργιών τους. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέες εμπειρίες Windows που θα εμπλουτίσουν τις ζωές των χρηστών και θα καλύψουν τις εξελισσόμενες ανάγκες τους.

Η διανομή έχει ξεκινήσει, αλλά όπως κάθε άλλη φορά το update εμφανίζεται σταδιακά στους υπολογιστές που είναι συμβατοί. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην ενότητα Windows Update για να δείτε εάν έχει έρθει στον δικό σας υπολογιστή.

[Microsoft]

Loading