Αυτοί είναι οι περιορισμοί του Windows Phone Tango [Video]

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει επίσημα το Windows Phone Tango, η έκδοση που θα απευθύνεται στα low-end smartphones με το λειτουργικό σύστημα της Microsoft, και μάλιστα έχουν ήδη παρουσιαστεί στο πλαίσιο της MWC 2012, οι δύο πρώτες συσκευές που θα το χρησιμοποιούν (ZTE Orbit και Nokia Lumia 610).

Windows Phone Tango Leaked Screenshot

Παρόλα αυτά, μέχρι πρότινος η Microsoft δεν είχε αναφέρει τίποτε σχετικά με τους περιορισμούς που θα υπάρχουν, λόγω των χαμηλότερων δυνατοτήτων των συσκευών, όπως για παράδειγμα η μικρότερη μνήμη RAM (256MB) και ο βραδύτερος επεξεργαστής. Αυτό άλλαξε μέσα από τη σελίδα How-to της εταρίας και πλέον επιβεβαιώθηκαν αρκετοί περιορισμοί:

  • Ορισμένες εφαρμογές δεν λειτουργούν εάν το τηλέφωνό σας έχει μνήμη RAM 256 MB.
  • Δεν θα είστε σε θέση να διαχειρίζεστε συνδρομές σε podcast από το τηλέφωνό σας ή να παρακολουθείτε podcast βίντεο, εάν το τηλέφωνό σας έχει μνήμη RAM 256 MB.
  • Δεν θα είστε σε θέση να αποστείλετε αυτόματα φωτογραφίες στο SkyDrive, εάν το τηλέφωνό σας έχει μνήμη RAM μόνο 256 MB.
  • Δε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Local Scout, εάν το τηλέφωνο σας έχει μνήμη RAM μόνο 256 MB.
  • Κάποια HD video codecs δε θα υποστηρίζονται, εάν το τηλέφωνο σας έχει μνήμη RAM μόνο 256 MB.

Εκτός από περιορισμούς, το Windows Phone Tango θα φέρει μαζί του αρκετές νέες λειτουργίες, όπως δυνατότητα επισύναψης φωτογραφιών και videos στα γραπτά μηνύματα, ή export των επαφών σε κενή κάρτα SIM.

Αξίζει να παρακολουθήσετε το παρακάτω video της ιστοσελίδας WindowsPhoneHacker, όπου παρουσιάζονται τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Windows Phone Tango σε ένα emulator:


Tango Emulator - Demonstration of new features...

[πηγή LiveSide]
Loading