Wolfenstein: Youngblood, νέο story trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Λίγα πράγματα έχουμε δει από τη Bethesda για το Wolfenstein: Youngblood από τότε που έγινε η επίσημη παρουσίαση του στην E3 2018 πέρυσι τον Ιούνιο. Γι' αυτό δεχόμαστε με χαρά την ανακοίνωση της σχετικά με την κυκλοφορία του νέου επεισοδίου, όπως και το νέο trailer για την υπόθεση του παιχνιδιού.

Στο Wolfenstein: Youngblood αναλαμβάνεις τον ρόλο των θυγατέρων του BJ Blazkowicz (πρωταγωνιστής των προηγούμενων Wolfenstein) σε συνεργασία με κάποιον φίλο ή τον υπολογιστή, καθώς αναζητούν τα ίχνη του χαμένου πατέρα τους στο κατεχόμενο (από τους Ναζί) Παρίσι σε ένα εναλλακτικό σενάριο της ιστορίας αν είχαν κερδίσει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι δυνάμεις του Άξονα. Σε μια ενδιαφέρουσα τροπή της υπόθεσης, διαπιστώνουν ότι ο BJ Blazkowicz δεν θέλει να βρεθεί, διότι ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο.

Γενικότερα, το Wolfenstein: Youngblood αλλάζει λίγο τη φόρμουλα του παιχνιδιού, καθώς μπορείς να παίζεις τις αποστολές με οποιαδήποτε σειρά θέλεις, ενώ έχουν προστεθεί στοιχεία RPG για να βελτιώνεις τις ικανότητες σου και να ξεκλειδώνεις νέο εξοπλισμό.

Η βασική έκδοση του Wolfenstein: Youngblood θα κοστίζει €29.99, αλλά θα υπάρχει και ακριβότερη έκδοση Deluxe στα €39.99 που περιλαμβάνει Buddy Pass για να παίζεις με κάποιον φίλο σου χωρίς αυτός να χρειάζεται να αγοράσει το παιχνίδι. Μπορείς, μάλιστα, να δίνεις το Buddy Pass σε διαφορετικό άτομο όσες φορές θέλεις, αλλά προφανώς όχι ταυτόχρονα.

Το Wolfenstein: Youngblood θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου για Windows PC, Nintendo Switch, PS4 και Xbox One.

Loading