Xbox 720: Με Kinect 2.0, δυνατότητες Augmented Reality και Blu-ray drive!

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε πληροφορίες για το Xbox 720 και συγκεκριμένα 5 μήνες μετά τη διαρροή εγγράφου τον περασμένο Ιούνιο από τη νομική εταιρεία που εκπροσωπεί τη Microsoft.

Xbox 720 Leaked Mockup

Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες προέρχονται από τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Xbox World, όπου αποκαλύπτονται σε 8σελιδο αφιέρωμα αρκετά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέας γενιάς Xbox, μερικά εκ των οποίων τα γνωρίζαμε από προηγούμενες διαρροές.

Σύμφωνα με τον Dan Dawkins, λοιπόν, το Xbox 720 θα διαθέτει νέας γενιάς αισθητήρα Kinect 2.0 με δυνατότητα παρακολούθησης 4 ατόμων και δακτύλων, δυνατότητες Augmented Reality (με ειδικά γυαλιά AR), Blu-ray drive, directional sound, είσοδο/έξοδο TV, "καινοτόμο τηλεχειριστήριο" και επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά του developer kit (quad-core επεξεργαστής, μνήμη RAM 8GB).

Η εικόνα που βλέπετε παραπάνω κατασκευάστηκε με βάση προηγούμενες διαρροές και πληροφορίες από συνεργάτες της Microsoft, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η τελική εμφάνιση του Xbox 720. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτούν οι φήμες για παρουσίαση του στην E3 2013 τον Ιούνιο.

[via CVG]

 

Loading