Xbox Live Gold: Με Little Nightmares και Dead Rising τα δωρεάν games του Ιανουαρίου

Αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο, η Microsoft προχώρησε πριν από λίγο στα αποκαλυπτήρια των δωρεάν παιχνιδιών που θα μπορούν αποκτήσουν οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate τον Ιανουάριο του 2021.

Little Nightmares (1 έως 31 Ιανουαρίου 2021, Xbox One|X|S): Το πανέμορφο horror adventure game που ξυπνά τις παιδικές φοβίες. Ο στόχος σου να βοηθήσεις τον Six να δραπετεύσει από το The Maw βάζοντας τη φαντασία σου να δουλέψει.

Dead Rising (16 Ιανουαρίου - 15 Φεβρουαρίου 2021, Xbox One|X|S): Η remastered έκδοση για το παιχνίδι επιβίωσης, όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο του Frank West και έχεις 72 ώρες στη διάθεση σου προκειμένου να αποκρούσεις την επίθεση των zombies, αλλά και για να ανακαλύψεις τι προκάλεσε την καταστροφή.

The King of Fighters XIII (1 έως 15 Ιανουαρίου 2021, Xbox 360): Η αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς fighting game.

Breakdown (16 έως 31 Ιανουαρίου 2021, Xbox 360): Σε αυτό το first person shooter αναλαμβάνεις τον ρόλο του Derrick Cole, ο οποίος βρίσκεται παγιδευμένος σε ένα μυστηριώδες εργαστήριο και δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα από το παρελθόν του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading