Xbox Series X/S: Online εορταστική εκδήλωση από τη Microsoft για το λανσάρισμα τους

Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι θα πραγματοποιήσει online εκδήλωση για το λανσάρισμα των Xbox Series X/S στις 10 Νοεμβρίου 2020, η οποία θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming.

Όπως δήλωσε στο επίσημο blog του Xbox ο επικεφαλής του τμήματος, κ. Phil Spencer, είμαστε όλοι προσκεκλημένοι και μας καλεί να πάρουμε οποιαδήποτε συσκευή θέλουμε (σαφής η αναφορά στην υπηρεσία xCloud και στη λειτουργία Remote Play της mobile εφαρμογής Xbox) για να παίξουμε τα αγαπημένα μας παιχνίδια παρέα με τους δημιουργούς τους. Παράλληλα, θα δούμε και υλικό από games που θα κυκλοφορήσουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η εκδήλωση της Microsoft θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας στις 10 Νοεμβρίου 2020 και θα μπορούμε να την παρακολουθήσουμε μέσω YouTube, Twitch και Facebook Gaming.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Xbox]

Loading