Xiaomi FlipBuds Pro: Τα νέα TWS ακουστικά υπόσχονται 99% ακύρωση θορύβου

Η Xiaomi αποκάλυψε σήμερα τα νέα ασύρματα ακουστικά Xiaomi FlipBuds Pro, τα οποία έρχονται να διαδεχθούν τα Mi Air 2 Pro του περασμένου Οκτωβρίου με νέο σχεδιασμό, καλύτερη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου, μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη ταχείας φόρτισης.

Τα Xiaomi FlipBuds Pro έρχονται με πιο στρογγυλεμένα ακουστικά και κοντύτερο στέλεχος με αποτέλεσμα να θυμίζουν αρκετά τα AirPods Pro της Apple. Η κατασκευή είναι μεταλλική και η θήκη φόρτισης οβάλ με ξεχωριστό κουμπί και LED φωτάκια. Μέσα σε κάθε ακουστικό υπάρχει διάφραγμα 11mm και σε συνδυασμό με το Qualcomm QCC5151 chip υπόσχονται μείωση του εξωτερικού θορύβου σε ποσοστό 99%.

xiaomi-flipbuds-pro-3.jpg

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρία modes (daily, office και flight) και τα FlipBuds Pro αναγνωρίζουν αυτόματα πότε θέλει να μιλήσει για να απενεργοποιηθεί η ενεργή ακύρωση θορύβου χωρίς να κάνει κάποια ενέργεια ο χρήστης (π.χ. να αφαιρέσει τα ακουστικά). Η διαχείριση γίνεται με αγγίγματα και η αυτονομία μπορεί να φτάσει έως τις 5 ώρες με ενεργό ANC ή 7 ώρες με απενεργοποιημένο ANC. Αξίζει να σημειωθεί ότι η θήκη μπορεί να φορτιστεί τόσο ασύρματα, όσο και μέσω της υποδοχής USB Type-C.

Η σύνδεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές γίνεται μέσω Bluetooth 5.2 και υποστηρίζεται το πρότυπο Qualcomm aptX Adaptive για χαμηλή καθυστέρηση ειδικά στην αναπαραγωγή video και παιχνιδιών.

xiaomi-flipbuds-pro-2.jpg

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα έρθουν στην Ευρώπη. Στην Κίνα η τιμή τους ορίστηκε κοντά στα €100.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading