Xiaomi MIX 4: Δείτε το επίσημο unboxing video

Μία εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi MIX 4 και με τις προπαραγγελίες να σαρώνουν ήδη, η Xiaomi προχωρά στη δημοσίευση του επίσημου unboxing video για όσους τη βρίσκουν με αυτού του είδους το περιεχόμενο, ενώ επιβεβαίωσε πως για πρώτη φορά θα αφήσει στην άκρη το περίφημο “Mi” από την ονομασία της συσκευής για τις Δυτικές αγορές. Το πακέτο του Xiaomi MIX 4 είναι αρκετά ογκώδες, καθώς συμπεριλαμβάνεται φορτιστής ισχύος 120W και καλώδιο φόρτισης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Xiaomi MIX 4 διαθέτει οθόνη 6.67’’ AMOLED 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 888+, 8GB/12GB μνήμη RAM, 128GB/512GB αποθηκευτικό χώρο, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, under display εμπρόσθια κάμερα 20MP, τριπλή πίσω κάμερα 108MP OIS + 13MP ultrawide + 8MP periscope, WiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, 5G, IR, UWB, λειτουργικό σύστημα Android 11 με MIUI 12.5, μπαταρία 4500mAh με φορτιστή 120W (50W ασύρματη φόρτιση) και δύο διαφορετικά modes φόρτισης.

Η τιμή του Xiaomi MIX 4 ξεκινά στην Κίνα από τα 4999 yuan (περίπου €660). Λογικά θα ακολουθήσει νέα εκδήλωση της εταιρείας για το παγκόσμιο λανσάρισμα της συσκευής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading