Zool Redimensioned: Η αναβίωση του platform της Amiga έρχεται μέσα στον Αύγουστο

Αυτή και αν είναι αναβίωση από το πουθενά. Η Sumo Digital Academy ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το Zool Redimensioned, μια νέα έκδοση του original Zool που είχε κυκλοφορήσει το μακρινό 1992 για την Amiga από τη Gremlin Graphics.

Η τελευταία ήλπιζε τότε πως ο νίντζα από τη νιοστή διάσταση θα ήταν η απάντηση στους χαρακτηριστικούς ήρωες των Nintendo και SEGA, αλλά η ιστορία έδειξε πως δεν ήταν και τόσο εύκολο να μετατραπεί ένας χαρακτήρας από video game σε σήμα κατατεθέν ενός υπολογιστή ή παιχνιδοκονσόλας.

zool-redimensioned-1.jpg

Τώρα, από που το θυμήθηκε και το ξέθαψε η Sumo Digital Academy κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το Zool Redimensioned θα χτιστεί ξανά από την αρχή με όλο το περιεχόμενο του original και προσθήκη νέων μυστικών και πιστών, εναλλακτικών game modes, checkpoints, δυνατότητα επιλογής πίστας, όπως και δραματική βελτίωση σε γραφικά και ήχο.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται στα Windows PCs μέσα στον Αύγουστο.

Zool Redimensioned - [Steam Link]

*Ακολουθήστε τοTechgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading