1600 Θαυμαστές του Michael Jackson συμμετέχουν στο βίντεο κλιπ "Behind the Mask"!

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από το θάνατο του Michael Jackson, όμως, όπως όλα δείχνουν οι θαυμαστές του δεν τον έχουν ξεχάσει.

Τον περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Michael", η μοναδική συλλογή τραγουδιών που ολοκληρώθηκαν μετά το θάνατο του Michael Jackson, μια συνεργασία του Michael Jackson Estate και της Sony Music. Το άλμπουμ κατάφερε να κατακτήσει τη #1 θέση παγκοσμίως έχοντας πουλήσει περισσότερα από 3.000.000 αντίτυπα σε όλον τον κόσμο.

Ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ με το όνομα "Behind the Mask" κέρδισε από την αρχή το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Αυτή την άνοιξη, το Michael Jackson Estate και η Sony Music έδωσαν την ευκαιρία στους θαυμαστές του Michael Jackson από όλον τον κόσμο να λάβουν μέρος στο βίντεο κλιπ.

Θαυμαστές από κάθε γωνιά του πλανήτη συμμετείχαν στο πρωτοποριακό αυτό online casting, γυρίζοντας και στη συνέχεια ανεβάζοντας το clip τους. Η ανταπόκριση ήταν άνευ προηγουμένου με συμμετοχές από 103 χώρες. Από όλες τις εμφανίσεις επιλέχθηκαν οι 1600 καλύτερες, ανάμεσα στις οποίες  50 παιδιά, αλλά και 36 ζώα!

Φωνές, χορευτικές φιγούρες και κινήσεις λατρείας προς το πρόσωπο του μοναδικού καλλιτέχνη συνθέτουν το βίντεο κλιπ, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στη σελίδα του Michael Jackson στο Facebook στις 14 Ιουνίου. Απολαύστε το!

 

Loading