A Plague Tale: Innocence, ανακοινώθηκε η τηλεοπτική μεταφορά του παιχνιδιού

Πλέον δεν προκαλεί καμία εντύπωση η μεταφορά κάποιου video game στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση σε live-action ή animated μορφή. Από τη μόδα των τελευταίων ετών δεν θα γλιτώσει ούτε το A Plague Tale: Innocence, το οποίο θα μεταφερθεί σε live - action τηλεοπτική σειρά που θα γυριστεί στη Γαλλία (όπου και διαδραματίζεται το παιχνίδι).

Στο A Plague Tale: Innocence παρακολουθούμε την ιστορία της Amicia και του μικρού αδερφού της Hugo, δύο παιδιά που προσπαθούν να επιβιώσουν στη Γαλλία του 14ου αιώνα, ενώ έχει ξεσπάσει η πανδημία της Μαύρης Πανώλης. Το παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2019 έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον ειδικό Τύπο και τους gamers, χάριν στην σπουδαία ιστορία και την αφήγηση για τον αδερφικό δεσμό. Η απόφαση να γυριστεί η τηλεοπτική μεταφορά στη Γαλλία είναι απόλυτα σωστή, μιας και έτσι θα είναι ευκολότερο να μείνει όσο το δυνατόν πιο πιστή στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο 2022 αναμένεται η κυκλοφορία του sequel με τίτλο A Plague Tale: Requiem, το οποίο θα συνεχίσει την ιστορία της Amicia και του Hugo σε ένα ακόμη πιο σκοτεινό Παρίσι που εκτός από την Μαύρη Πανώλη έχει να αντιμετωπίσει και την Ιερά Εξέταση.

Loading